De Zaanse Schans

v.a. € 75,95 p.p.

Ontdek de molens op de Zaanse Schans.

De Zaanse Schans is een woon- en werkgebied waar de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van versgebakken koek, of bezoek het pakhuis waar klompen worden gemaakt. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u zeker niet missen.

De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.

Het karakteristieke geklepper van houten klompen op kinderkopjes zou niet bestaan zonder de ambachtslieden die dit bijzondere schoeisel maakten, net als de typisch Nederlandse kazen en Delftsblauwe schilderwerk. Wandelend over de Zaanse Schans komt u verschillende ambachtslieden tegen. Kijk gerust mee over hun schouders; ze laten u graag zien waar de bijzondere producten vandaan komen. Hier liggen eeuwenlange herinneringen, als voetstappen van het verleden in elk vertrek beklonken. Binnen deze muren werd geslapen, gekookt, gelachen, gehuild, liefgehad, geruzied, geboren en gestorven.

We rijden ‘s ochtends richting de Zaanse Schans en maken onderweg een stop voor een heerlijk kopje koffie. Bij aankomst staat er een smakelijke lunch voor u klaar bij Pannenkoek Restaurant de Kraai. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de Zaanse Schans verkennen. In de loop van de middag vertrekken we richting Brabant, waar we de dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Inbegrepen

2 x koffie met gebak
Bezoek aan Zaanse Schans
Uitgebreide koffietafel met soep
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 88,95 p.p.
36 a 40 pers. € 82,95 p.p.
41 a 45 pers. € 79,95 p.p.
46 a 50 pers. € 75,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan