Wagenpark

Het wagenpark van Kupers Touringcars

Een van de belangrijkste aspecten binnen ons bedrijf is natuurlijk het wagenpark. Wij beschikken over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland en daar zijn we best wel een beetje trots op! Naast Kwaliteit, Service & Veiligheid is ook Flexibiliteit een van onze eigenschappen. Of u nu een groep heeft van 15, 50, 70 of 300 personen, er is altijd een pasklare oplossing voorhanden. Wij denken graag met u mee!

Op deze pagina zullen wij kort een beschrijving geven per model touringcar zodat u een beeld krijgt van ons aanbod. U kunt beneden klikken op het model dat u wenst te bekijken en dan zult u automatisch worden doorgelinkt naar de desbetreffende touringcar. Van belang is om te vermelden dat al onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels. Hiermee willen wij een stukje vertrouwen bieden en u de mogelijkheid geven een steentje bij te dragen aan uw eigen veiligheid en te voldoen aan de wettelijke gordelplicht.

Maakt u svp een keuze uit onderstaande mogelijkheden, zodat wij u zo efficiënt mogelijk kunnen informeren over de touringcar van uw keuze.

Luxe touringcar

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46-62 zitplaatsen. Allen zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we voor u uiteraard de gehele catering op maat kunnen verzorgen. Voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Dubbeldekker

Wij zijn trots zijn op de grootste voertuigen in onze vloot: de dubbeldekkers. Met capaciteiten tot 90 personen zijn deze touringcars in staat grote gezelschappen te vervoeren.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

PSV Spelersbus

Kupers Touringcars beschikt daarvoor over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn met de PSV Spelersbus?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Rolstoeltouringcars

Om ook tegemoet te komen aan de wensen van uw rolstoelafhankelijke medereizigers, beschikt Kupers over twee rolstoeltouringcars. Afhankelijk van uw reizigersaantal kunnen banken worden verwijderd.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Midibus

Deze bussen zijn het ideale vervoermiddel indien u met een kleiner, select gezelschap reist. Er zijn 19/29 zitplaatsen aanwezig. Tevens heeft de midibus een beperkte bagageruimte.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

VIP minibus

Met 16 comfortabele zitplaatsen, is de VDL-VIP minibus het vervoermiddel bij uitstek van uw kleinere gezelschap. Deze VIP minibus is een ideale oplossing om met uw klanten of managementteam op stap te gaan door middel van de 2 tafels met daaraan 6 zitplaatsen.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

VIP touringcar

Wilt u tijdens uw reis presenteren of vergaderen in een luxueuze omgeving, dan is de VIP touringcar wat u zoekt. Deze comfortabele bus biedt verschillende mogelijkheden.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

First Class Touringcar

Blijft uw groepsgrootte redelijk binnen de perken en wilt u optimaal reisgenot ervaren? Kies voor één van onze luxe First Class dubbeldekkers met veel beenruimte!
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Touringcar met aanhanger

Indien u behoefte hebt om fietsen of veel bagage mee te nemen naar uw bestemming, kunt u op aanvraag gebruik maken van onze aanhanger. Deze is geschikt voor 40 fietsen.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan!