• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren

Het wagenpark van Kupers Touringcars

Kun je het je nog herinneren, dat ene schoolreisje naar de Efteling? De spanning terwijl de bus vertrok, je ouders uitzwaaien … en na een hele dag rondrennen, van attracties genieten en iets te veel snoepen moe en voldaan in de bus in slaap vallen.

Dat is waar wij bij Kupers voor staan: mooie herinneringen creëren met behulp van onze touringcars. Om ervoor te zorgen dat jij alleen maar hoeft te genieten, beschikken wij over een van de jongste en modernste wagenparken van Nederland. Daar durven we best trots op te zijn!

Zo kunnen we jou de beste kwaliteit, service en veiligheid bieden en ook nog eens heel flexibel zijn. Of je nu een groep van 15, 50 of 500 personen wilt vervoeren: wij hebben een pasklare oplossing voorhanden. We denken graag met je mee!

Kijk hieronder eens om een beeld te krijgen van ons aanbod en klik op het model dat je aanspreekt voor meer informatie.

Belangrijk weetje: al onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels. Zo hopen wij een stukje vertrouwen te bieden en heb jij de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan je eigen veiligheid en de wettelijke gordelplicht.

Luxe touringcar

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46-62 zitplaatsen. Allen zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we voor u uiteraard de gehele catering op maat kunnen verzorgen. Voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler.

Dubbeldekker

Wij zijn trots zijn op de grootste voertuigen in onze vloot: de dubbeldekkers. Met capaciteiten tot 90 personen zijn deze touringcars in staat grote gezelschappen te vervoeren.

PSV Spelersbus

Kupers Touringcars beschikt over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn met de PSV Spelersbus?

Rolstoeltouringcars

Om ook tegemoet te komen aan de wensen van uw rolstoelafhankelijke medereizigers, beschikt Kupers over vier rolstoeltouringcars. Afhankelijk van uw reizigersaantal kunnen banken worden verwijderd.

Midibus

Deze bussen zijn het ideale vervoermiddel indien u met een kleiner, select gezelschap reist. Er zijn 25 zitplaatsen aanwezig. Tevens heeft de midibus een beperkte bagageruimte.

VIP midibus

Met 16 comfortabele zitplaatsen, is de VDL-VIP midibus het vervoermiddel bij uitstek van uw kleinere gezelschap. Deze VIP midibus is een ideale oplossing om met uw klanten of managementteam op stap te gaan en in luxe vervoerd worden.

VIP touringcar

Wilt u tijdens uw reis presenteren of vergaderen in een luxueuze omgeving, dan is de VIP touringcar wat u zoekt. Deze comfortabele bus biedt verschillende mogelijkheden.

First Class Touringcar

Blijft uw groepsgrootte redelijk binnen de perken en wilt u optimaal reisgenot ervaren? Kies voor één van onze luxe First Class dubbeldekkers met veel beenruimte!

Cabrio Touringcar

Steel de show met de cabrio touringcar! Kupers Touringcars beschikt over een unieke cabrio touringcar waar er maar enkele van rondrijden in Nederland. Deze cabrio touringcar uit 1973 beschikt over 49 zitplaatsen.

Touringcar met aanhanger

Indien u behoefte hebt om fietsen of veel bagage mee te nemen naar uw bestemming, kunt u op aanvraag gebruik maken van onze aanhanger. Deze is geschikt voor 38 fietsen.