Volendams museum

v.a. € 74,50 p.p.

Dagje Volendam en bezoek aan Volendams museum.

In de ochtend stapt u gezellig bij ons in de touringcar, waarna we koers zetten naar het pittoreske Volendam. Bij aankomst in dit charmante vissersdorpje staat er een heerlijk kopje koffie met iets lekkers voor u klaar.

Daarna bezoeken we het Volendams Museum, waar u de leukste anekdotes en interessante wetenswaardigheden over dit dorp aan de voormalige Zuiderzee hoort. Het museum toont diverse nostalgische tafereeltjes van typische Volendamse situaties van vroeger, zoals traditionele klederdrachten, huiskamers, winkeltjes, het oude Hotel de Spaander en een gezin dat garnalen pelt. Een uniek hoogtepunt is het sigarenbandjeshuisje, dat is beplakt met meer dan 11 miljoen sigarenbandjes.

Na het museumbezoek staat er een heerlijke, uitgebreide lunch voor u klaar. ‘s Middags kunt u Volendam op eigen gelegenheid verkennen. Wat dacht u van een terrasje aan de haven, een foto in Volendamse klederdracht, een bezoek aan de vele leuke winkeltjes of het proeven van de beroemde Volendamse paling? Er is genoeg te doen voor een unieke dagtocht. Na uw bezoek aan Volendam keren we terug naar Brabant en sluiten we deze dag af met een heerlijk diner.

Inbegrepen

1 x koffie of thee met appeltaart
Bezoek Volendams museum
Uitgebreide lunch
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 85,50 p.p.
36 a 40 pers. € 80,50 p.p.
41 a 45 pers. € 76,50 p.p.
46 a 50 pers. € 74,50 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan