VIP touringcar

VIP touringcar

Vanaf 2020 nieuw in ons wagenpark! Op zoek naar nóg meer luxe en comfort tijdens je reis? Onze VIP touringcar heeft extra ruime fauteuils en vergadertafels die ideaal zijn om onderweg een zakelijke presentatie te geven. Een uitstekende manier om jouw gewaardeerde zakenrelaties in de watten te leggen.
De ronde zithoek biedt plaats aan acht gasten die hun reistijd optimaal kunnen benutten door te vergaderen.

Deze 34-persoons touringcar is voorzien van verstelbare fauteuils met veiligheidsgordels, voetsteunen, verstelbare hoofdsteunen, bekerhouders en laptopaansluiting met 230V- stopcontacten. De grote keuken in het midden van de bus is voorzien van een koffiemachine, magnetron en een royaal werkblad om consumpties op te bereiden.
De vier koelingen zorgen ervoor dat er altijd een gekoeld drankje klaarstaat voor jouw gasten.

Zoals bij alle touringcars het geval is, kunnen wij uiteraard ook in deze bus de gehele catering voor je verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos: denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid drankassortiment en lunchpakketten voor onderweg! Indien gewenst kun je ook gebruik maken van de diensten van een hostess, zodat jij je geheel op je gasten kunt focussen.

Uiteraard zijn van deze touringcar in aanbouw nog geen foto’s beschikbaar. Om je alvast een idee te geven, vind je hier enkele impressies van hoe de nieuwe VIP touringcar eruit komt te zien. Uiteraard zullen onder andere de kleuren afwijken maar hiermee krijg je al een goed beeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ