VIP touringcar

VIP touringcar

Op zoek naar nóg meer comfort en luxe tijdens uw reis? In 2020 wordt een spiksplinternieuwe luxe VIP touringcar toegevoegd aan ons wagenpark. Deze is door de extra ruime fauteuils en vergadertafels die aanwezig zijn geschikt voor een zakelijke presentatie of luxe incentive voor uw gewaardeerde zakenrelaties. De ronde zithoek biedt plaats aan 8 gasten die aldaar kunnen vergaderen en dus optimaal gebruik kunnen maken van hun reistijd.

Deze 34-persoons touringcar is voorzien van verstelbare fauteuils met veiligheidsgordels, voetsteunen, verstelbare hoofdsteunen, bekerhouders en laptop-aansluiting met 230 Volt stopcontacten. De grote keuken in het midden van de bus is voorzien van een koffiemachine, magnetron en een royaal werkblad om uw consumpties te bereiden. Niets is zo vervelend dan wanneer uw drankjes niet optimaal gekoeld zijn, de 4 aanwezige koelingen zullen ervoor zorgen dat u niets mist tijdens uw reis.

Zoals bij alle touringcars het geval is, kunnen wij uiteraard ook in deze bus de gehele catering voor u verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos: denkt u bijvoorbeeld aan een uitgebreid drank assortiment en lunchpakketten voor onderweg! Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de diensten van een hostess, zodat u zich geheel op uw gasten kunt focussen.

Uiteraard zijn van deze touringcar in aanbouw nog geen foto’s beschikbaar. Bijgaande foto’s geven een impressie van hoe de nieuwe VIP touringcar eruit komt te zien. Kleuren etc. zullen afwijken van hetgeen getoond maar het geeft u een goed beeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ