Feesten en partijen

Trouwvervoer regelen

Bij het plannen van een bruiloft, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Het komt vaak voor dat een bruiloft op meerdere locaties plaatsvindt. Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie is een touringcar, of bijvoorbeeld een midibus, dan een perfecte keuze. Het bruidspaar kan natuurlijk zelf kiezen of zij ook met de gasten mee willen reizen of ervoor kiezen om apart vervoerd te worden.

Voordelen trouwvervoer gasten

Er kleven heel wat voordelen aan het regelen van trouwvervoer voor de gasten van een bruiloft, bijvoorbeeld:

  • Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de hoeveelheid parkeerplaatsen bij diverse locaties
  • Geen parkeerkosten voor de gasten
  • Als iedereen bij elkaar zit, dan komt de gezelligheid al snel op gang
  • Het bruidspaar kan ervoor kiezen om samen met de gasten te reizen
  • Iedereen komt gelijktijdig aan op een bepaalde locatie

Groot of klein vervoer

Wij denken graag met u mee om de juiste keuze uit ons wagenpark te kiezen voor uw trouwdag. Kies bijvoorbeeld voor onze luxe touringcar, of ga geheel in stijl met de VIP touringcar. Heeft u gasten op de bruiloft die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten? Ook dan heeft Kupers de oplossing voor jou. Wij beschikken namelijk over 4 rolstoelbussen waar een lift in aanwezig is die ervoor zorgt dat de rolstoelen de bus in worden getild. Bent u met een groot gezelschap, misschien is het dan een idee om een dubbeldekker te huren.

trouwversiering bus

Vele mogelijkheden

Een touringcar op een bruiloft kan ingezet worden om gasten heen en terug te brengen, maar kan ook tussentijds ingezet worden om gasten tussen verschillende locaties te vervoeren. Er zijn heel veel mogelijkheden, wij helpen dan ook altijd graag mee om na te denken over een oplossing. Om u wensen met ons door te nemen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wilt u de bus versierd hebben van buiten en/ of binnen, ook dan denken wij graag met u mee.