• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren? Huur uw touringcar bij Kupers

Wat kost een touringcar huren?

Heeft u goedkoop een bus of touringcar nodig en wilt u deze tegen een scherpe prijs huren? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Dankzij de ruime ervaring en het moderne wagenpark hebben wij voor iedere groep een passende oplossing.

Verschillende mogelijkheden touringcar

Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om een touringcar huren. Zo hangt de prijs onder andere af van het type bus dat u nodig heeft. Neem een kijkje in ons uitgebreide wagenpark.

Scherpere tarieven in het laagseizoen

Wilt u het tarief extra voordelig houden? Het is goedkoper om een touringcar te huren in het laagseizoen. De beschikbaarheid van onze touringcars is dan optimaal, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Het laagseizoen loopt van november tot en met maart. Heeft u al eens nagedacht over een schoolreisje, bedrijfsuitje of uitstapje in de winter? Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om activiteiten in de winter! Mocht u zelf geen ideeën hebben over welke activiteiten er dan zoal plaats kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Door onze ruime ervaring weten we voor iedere doelgroep passende activiteiten in ieder seizoen. Neem daarom contact met ons op, zodat wij u een scherpe aanbieding kunnen doen.

Enkel vervoer of een dagprogramma

Uiteraard kunnen wij ‘enkel’ vervoer voor u verzorgen waarbij wij voor iedere groep personen een passend voorstel hebben. Wat we nog liever doen is u ondersteunen met het organiseren van uw evenement door geheel op maat een mooi dagprogramma op te stellen. U kunt denken aan: stedentrips dagtochten, thema dagtochten, concerten & musicals, beurzen, attractieparken, kerstshoppen. Uiteraard met excursies, lunch, diner en dergelijke, geheel op maat voor u samengesteld! Er wordt naar uw wensen geluisterd waardoor wij samen met u het perfecte dagprogramma kunnen samenstellen.

vrouw stapt de bus in

Over Kupers

Kupers Touringcars heeft sinds 1931 ervaring met alle facetten van personenvervoer. Onze ruim 80 moderne en luxe touringcars behoren tot de meest milieuvriendelijke en veilige vervoersmiddelen beschikbaar. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Wij verhuren touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg en Noord-Brabant.