• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren Weert – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Weert!

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Veldhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 80 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Weert? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Weert

Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 80 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

Touringcar huren mét chauffeur in regio Weert

Een touringcar huren in Weert? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Weert

Weert is de stad waar het hoofdkantoor van Kupers Touringcars ligt en het mooie uitgebreide wagenpark.

Weert is een relatief kleine stad maar u kunt er veel leuke dingen doen! De binnenstad heeft een gezellig plein met leuke terrasjes en restaurantjes waar u heerlijk kunt dineren, lunchen of gewoon lekker een drankje doen.

Weert heeft ook veel groen en is zelfs verkozen als groenste stad van Nederland in 2012! In 2013 was Weert de groenste stad van Europa en nu is het zelfs de groenste regio van de wereld! Weert is ideaal om een lekkere wandeling of fietstocht te maken, neem eens een kijkje bij recreatiegebied de IJzerenman bijvoorbeeld. De IJzerenman is een recreatiezwembad, maar ook de naam van het bos en de vijver er omheen. U kunt er waterskiën en in het bos zijn verschillende sport-instrumenten geplaatst voor mensen die tijdens het rennen wat extra fysieke kracht willen opbouwen.

Als u op zoek bent naar een paar dagen weg in een heerlijk, rustige omgeving, dan is Weert zeker een aanrader!

Offerte aanvragen

Kupers Touringcars

✔️  Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️  Luxe en moderne touringcars
✔️  Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️  Milieuvriendelijke touringcars
✔️  Persoonlijk contact

Touringcar huren Weert

Klanten vertellen:

“Top bedrijf met kundige mensen die ervoor zorgen dat je reis onvergetelijk wordt gemaakt. Wij hebben geweldige dagen gehad!
Dankjewel, firma Kupers namens familie Korten.” – Mickey Korten

“Ik ben nu al een aantal jaren met Kupers naar de kerstmarkt in Dusseldorf geweest!! Ideale opstapplaats, en je wordt dichtbij de kerstmarkt afgezet, ongeveer 5 minuten lopen van de kerstmarkt!!. En de tijd dat je terugreist is meestal 17.45u Met andere organisaties is dat 17.00 u. Dus dat is ook mooi!! De bussen zijn ruim !! En het is een leuke prijs, daarvoor kun je niet zelf met de auto rijden en parkeren!! Dus ben een en al lof over Kupers!! Ga zo door !!” – Elise Scholten-Coolen

“Fantastische reisorganisatie waar alle mogelijkheden bespreekbaar zijn.” – Hans van der Sangen