Touringcar huren Tilburg – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Tilburg.

Bij Kupers Touringcars huur je altijd een bus mét chauffeur. Onze chauffeurs zijn van essentieel belang om de wensen en de behoeften van onze klanten op de juiste manier uit te voeren. Ook zijn onze chauffeurs allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma / aantekening CODE95.

Wij rijden, jij geniet!
Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Eindhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 90 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Tilburg? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Tilburg!
Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 90 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

✔️ Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️ Luxe en moderne touringcars
✔️ Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️ Milieuvriendelijke touringcars
✔️ Persoonlijk contact

Wij verhuren alleen touringcars mét chauffeur!
Een touringcar huren in Tilburg? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Tilburg.
Tilburg is een levendige stad in de provincie Noord-Brabant, gelegen in het zuiden van Nederland. Met een bevolking van ongeveer 220.000 inwoners is Tilburg de zesde grootste stad van het land. De stad heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen, en stond lange tijd bekend om zijn textielindustrie. Deze industriële erfenis is nog steeds zichtbaar in het stadsbeeld, met oude fabrieksgebouwen die zijn omgebouwd tot moderne woonruimtes, kantoren en culturele centra. Een van de meest kenmerkende aspecten van Tilburg is de aanwezigheid van de Universiteit van Tilburg, een vooraanstaande instelling die zich richt op economie, recht en sociale wetenschappen. De universiteit trekt studenten uit heel Nederland en daarbuiten, wat bijdraagt aan de dynamische en internationale sfeer van de stad. Tilburg staat ook bekend om zijn culturele evenementen en festivals. Het jaarlijkse Tilburgse Kermis, een van de grootste en oudste kermissen van Nederland, trekt honderdduizenden bezoekers naar de stad. Daarnaast is er het festival Roadburn, dat liefhebbers van alternatieve muziek vanuit de hele wereld aantrekt.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan