• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren Tilburg – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Tilburg!

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Veldhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 80 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Tilburg? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Tilburg

Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 80 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

Touringcar huren mét chauffeur in regio Tilburg

Een touringcar huren in Tilburg? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Tilburg

Tilburg is één van de grootste steden in Brabant. Naast shoppen in het grote en gezellige winkelcentrum kunt u in Tilburg ook terecht voor een gezellig avondje stappen of een uitje naar de welbekende ‘grootste kermis van de Benelux’.

Bekend in Tilburg is Poppodium013, dit is een concertzaal in Tilburg waar de bekendste artiesten optreden. Ook werkt Poppodium013 ieder jaar mee aan WOO HAH!, dit is een bekend festival dat is begonnen in Tilburg, maar inmiddels is uitgebreid naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

In Tilburg kun je ook lekker genieten op één van de vele terrasjes of restaurants, het centrum heeft een gezellige sfeer en is erg overzichtelijk.

Daarnaast is ieder jaar de grootste kermis van Nederland in Tilburg, de kermis is altijd in de maand juli. Er staan jaarlijks 230 tot 240 attracties verspreid door de stad met een looproute van maar liefst 4,5 kilometer lang.

Natuurlijk staat Tilburg ook bekend om voetbalclub Willem II. Kupers Touringcars werkt samen met Willem II en verzorgt de spelersbus en de supportersbussen voor uitwedstrijden.

Kupers Touringcars

✔️  Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️  Luxe en moderne touringcars
✔️  Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️  Milieuvriendelijke touringcars
✔️  Persoonlijk contact

Touringcar huren Tilburg

Klanten vertellen:

“Top bedrijf met kundige mensen die ervoor zorgen dat je reis onvergetelijk wordt gemaakt. Wij hebben geweldige dagen gehad!
Dankjewel, firma Kupers namens familie Korten.” – Mickey Korten

“Ik ben nu al een aantal jaren met Kupers naar de kerstmarkt in Dusseldorf geweest!! Ideale opstapplaats, en je wordt dichtbij de kerstmarkt afgezet, ongeveer 5 minuten lopen van de kerstmarkt!!. En de tijd dat je terugreist is meestal 17.45u Met andere organisaties is dat 17.00 u. Dus dat is ook mooi!! De bussen zijn ruim !! En het is een leuke prijs, daarvoor kun je niet zelf met de auto rijden en parkeren!! Dus ben een en al lof over Kupers!! Ga zo door !!” – Elise Scholten-Coolen

“Fantastische reisorganisatie waar alle mogelijkheden bespreekbaar zijn.” – Hans van der Sangen