Touringcar huren Maastricht – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Maastricht.

Bij Kupers Touringcars huur je altijd een bus mét chauffeur. Onze chauffeurs zijn van essentieel belang om de wensen en de behoeften van onze klanten op de juiste manier uit te voeren. Ook zijn onze chauffeurs allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma / aantekening CODE95.

Wij rijden, jij geniet!
Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Eindhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 90 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Maastricht? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Maastricht!
Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 90 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

✔️ Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️ Luxe en moderne touringcars
✔️ Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️ Milieuvriendelijke touringcars
✔️ Persoonlijk contact

Wij verhuren alleen touringcars mét chauffeur!
Een touringcar huren in Maastricht? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Maastricht.
Historische panden en hippe design-winkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Bruisende festivals en spraakmakende exposities. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer is Maastricht: de ster onder de steden! Niet voor niets een geliefde bestemming voor een dagje shoppen, weekendje samen of wereldse vakantie. De ENCI-groeve is nu nog volop in ontwikkeling. Je ziet er bedrijvigheid, maar ook natuurontwikkeling. In 2018 gaat die eerste volledig stoppen. De mergelwinning in de ENCI-groeve komt dan tot een eind. Er wordt dan een punt gezet achter een periode van 100 jaar mergelwinning. Maastricht heeft ontzettend veel te bieden. Een boottocht over de Maas, een muzikaal concert van André Rieu of een historische stadswandeling. Tussendoor kun je natuurlijk heerlijk shoppen en aan culinair genot is er geen gebrek!

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan