• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren Eindhoven – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Eindhoven!

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Veldhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 80 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Eindhoven? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Eindhoven

Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 80 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

Touringcar huren mét chauffeur in regio Eindhoven

Een touringcar huren in Eindhoven? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Eindhoven

Eindhoven is de grootste en gekste stad van Brabant, vandaar ook de slogan ‘Eindhoven de gekste’. Met de vele winkels en overdekte winkelcentra is het een stad waar de shop-a-holic zijn hart op kan halen. Neem een voorbeeld aan de Bijenkorf, Zara, H&M en nog veel meer populaire winkelketens. In de Heuvelgalerie kunt u heerlijk overdekt shoppen, zo is het winkelen ook leuk tijdens een regenachtige dag.

Natuurlijk is Eindhoven ook de stad van onze partner PSV (Philips Sport Vereniging). Het stadion van PSV ligt dicht bij het centrum en daar omheen ligt het Philipsdorp, dit is een wijk van allemaal kleine arbeidshuisjes waar vroeger de fabrieksmedewerkers van Philips in woonden. De wijk en het stadion zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw bezoek aan deze gezellige stad!

Een ander leuk feitje: Kupers Touringcars verzorgt de PSV spelersbus en ook de bussen voor de supporters en jeugdelftallen.

Daarnaast staat Eindhoven bekend als “De Lichtstad’’ Je zou denken dat dit komt door de grote Philips fabriek, maar niets is minder waar! Eindhoven komt namelijk aan haar naam doordat het een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse luciferindustrie.

Eindhoven organiseert daarnaast ook één keer per jaar het evenement GLOW, dit is een evenement waarbij allerlei grote gebouwen verlicht worden in allemaal verschillende kleuren en figuren. Dit trekt ieder jaar zo’n 770.000 mensen naar ‘De Lichtstad’.

Offerte aanvragen

Kupers Touringcars

✔️  Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️  Luxe en moderne touringcars
✔️  Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️  Milieuvriendelijke touringcars
✔️  Persoonlijk contact

Touringcar huren Eindhoven

Klanten vertellen:

“Top bedrijf met kundige mensen die ervoor zorgen dat je reis onvergetelijk wordt gemaakt. Wij hebben geweldige dagen gehad!
Dankjewel, firma Kupers namens familie Korten.” – Mickey Korten

“Ik ben nu al een aantal jaren met Kupers naar de kerstmarkt in Dusseldorf geweest!! Ideale opstapplaats, en je wordt dichtbij de kerstmarkt afgezet, ongeveer 5 minuten lopen van de kerstmarkt!!. En de tijd dat je terugreist is meestal 17.45u Met andere organisaties is dat 17.00 u. Dus dat is ook mooi!! De bussen zijn ruim !! En het is een leuke prijs, daarvoor kun je niet zelf met de auto rijden en parkeren!! Dus ben een en al lof over Kupers!! Ga zo door !!” – Elise Scholten-Coolen

“Fantastische reisorganisatie waar alle mogelijkheden bespreekbaar zijn.” – Hans van der Sangen