• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Touringcar huren Den Bosch – veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in ‘s Hertogenbosch (Den Bosch)!

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Veldhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 80 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Den Bosch? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Den Bosch

Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 80 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

Touringcar huren mét chauffeur in regio Den Bosch

Een touringcar huren in Den Bosch? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, officieus Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Tevens is het de hoofdplaats van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met een eeuwenoude binnenstad vol historische steegjes.

In Den Bosch kun je lekker genieten van de bourgondische gastvrijheid waar elke dag wat cultureels te beleven valt. Zo wordt Den Bosch ook wel ‘de cultuurstad van het zuiden’ genoemd! Zo is er het Noordbrabants museum of bijvoorbeeld het Design Museum.

Daarnaast staat Den Bosch bekend om de rauwe industriële hotspots op de Tramkade, een bruisende culturele en creatieve hotspot. Gelegen net buiten het centrum, daar waar het spoor en de Dieze elkaar kruisen.

Kupers Touringcars

✔️  Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️  Luxe en moderne touringcars
✔️  Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️  Milieuvriendelijke touringcars
✔️  Persoonlijk contact

Touringcar huren Tilburg