Touringcar huren Breda – Veilig én comfortabel

Dé touringcarspecialist in Breda.

Bij Kupers Touringcars huur je altijd een bus mét chauffeur. Onze chauffeurs zijn van essentieel belang om de wensen en de behoeften van onze klanten op de juiste manier uit te voeren. Ook zijn onze chauffeurs allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma / aantekening CODE95.

Wij rijden, jij geniet!
Kupers Touringcars is opgericht in 1931 als lijndienst voor fabrieksmedewerkers, maar ondertussen kunnen wij ons met diverse locaties in onder andere Weert, Eindhoven en Tilburg de touringcarspecialist van Zuid-Nederland noemen! Kupers Touringcars was in 1988 het eerste keurmerk touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Met ruim 90 bussen zijn er allerlei verschillende soorten en maten en heeft Kupers een heel divers wagenpark. Wilt u een touringcar huren in regio Breda? Er is voor ieder wat wils!

Redenen om een touringcar te huren bij Kupers Touringcars in Breda!
Heeft u een bedrijfsuitje? Een schoolreisje? Een meerdaagse vakantie? Of een ander soort evenement of activiteit voor een groep? Dan bent u bij Kupers Touringcars aan het juiste adres. Met ruim 90 luxe touringcars rijden we door heel Nederland en Europa en zijn we gespecialiseerd in Brabant en Limburg en tevens ook de grootste in die omgeving.

✔️ Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
✔️ Luxe en moderne touringcars
✔️ Sinds 1931 úw vervoerspartner
✔️ Milieuvriendelijke touringcars
✔️ Persoonlijk contact

Wij verhuren alleen touringcars mét chauffeur!
Een touringcar huren in Breda? Dat is altijd inclusief buschauffeur! Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en aantekeningen CODE95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat Sociale Vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Veiligheid in het verkeer en een milieuvriendelijke rijstijl zijn voor ons natuurlijk van het grootste belang. Van onze chauffeurs kunt u, dankzij continue training en opleiding, optimale kwaliteit, een goede service én veiligheid verwachten.

Bus huren Breda.
Breda, eigentijds en toch meer dan 750 jaar oud. Het bruist tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen. Of het nu gaat om de terrassen op de Grote Markt, het nieuwe stationsgebied of evenementen als BredaPhoto en het beroemde Jazz Festival. Maak een stadswandeling door de historische binnenstad, of pak de fiets en ga de wijken in. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de creativiteit in het Havenkwartier. Bewonder de Blind Walls Gallery met zijn honderd muurschilderingen. En ontdek een andere kant van de stad vanaf het water. Dat kan met een boottocht over de singels. Maar hoe leuk is het om daarvoor een sup of waterbike te huren.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan