Tingieterij met rondrit

Tingieterij met rondrit

v.a. € 79,95 p.p.

Tingieterij ‘t oude ambacht met prachtige rondrit door het rijk van Nijmegen.

De Tingieterij ’t Oude Ambacht is een fantastische bestemming, waar de uitleg en demonstraties zowel informatief als boeiend zijn. Het bedrijf werd ooit opgericht door tingieter Ties van Zon en zijn vrouw Corry. Sinds het onverwachte overlijden van Ties op 1 mei 2008 wordt het bedrijf voortgezet door Corry en Martijn van Zon, de zoon van Ties’ broer.

De Tingieterij staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan producten, waaronder de schaal voor de landskampioen van de eredivisie, de “Johan Cruijff Trofee” en de beker voor het Europees Kampioenschap voetbal.

Uw bezoek begint met een heerlijk kopje koffie of thee en gebak. Daarna volgt een rondleiding en een demonstratie van het tingieten. Vervolgens rijden we naar de Thornsche Molen voor een smakelijke lunch. Hier ontmoet u onze gids, die u meeneemt op een prachtige rondrit door het Rijk van Nijmegen. We rijden langs de Waal en de Ooijpolder en gaan richting Groesbeek, om uiteindelijk weer te eindigen in Persingen. Hier kunt u nog even iets drinken (op eigen rekening) voordat we terugrijden naar Brabant. We sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inbegrepen

2 x koffie of thee met gebak
Bezoek aan de tingieterij en demonstratie
Uitgebreide lunch
Rondrit met gids
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 92,95 p.p.
36 a 40 pers. € 87,95 p.p.
41 a 45 pers. € 82,95 p.p.
46 a 50 pers. € 79,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan