• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

TEST-WAGENPARK

Onderweg sinds 1931.
Wij rijden, jij geniet! _

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland zijn we al ruim 90 jaar een begrip op de weg. Ons wagenpark is gevestigd in Weert en Tilburg.

* Belangrijk weetje: al onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels. Zo hopen wij een stukje vertrouwen te bieden en heb jij de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan je eigen veiligheid en de wettelijke gordelplicht.

Standaard touringcar.

Capaciteit: 40 tot 62 zitplaatsen.
Faciliteiten: Luxe verstelbare stoelen, airco, toilet, bar met koffie- en thee voorziening, CD/DVD-speler, geluidsinstallatie met microfoon.

Dubbeldekker touringcar.

Capaciteit: 66 tot 90 zitplaatsen.
Faciliteiten: Luxe verstelbare stoelen, airco, toilet, bar met koffie- en thee voorziening, magnetron, CD/DVD-speler, geluidsinstallatie met microfoon.

Midi bussen.

Capaciteit: 25 tot 30 zitplaatsen.
Faciliteiten: Luxe verstelbare stoelen, airco, geluidsinstallatie met microfoon.
Let op: géén toilet aanwezig en beperkte bagageruimte!

Cabrio touringcar.

Capaciteit: 49 zitplaatsen.
Faciliteiten: Veilige balustrade en geluidsinstallatie met microfoon.
Eén van de mogelijkheden is het bestickeren van de cabrio in uw huisstijl. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VIP touringcar.

Capaciteit: 33 zitplaatsen.
Faciliteiten: Extra ruime verstelbare fauteuils, vergadertafels (met 240V stopcontacten), airco, toilet, keuken met koffie- en thee voorziening, magnetron, koelkasten, CD/DVD-speler, geluidsinstallatie met microfoon.

VIP Midibus.

Capaciteit: 16 zitplaatsen.
Faciliteiten: Extra ruime verstelbare stoelen, laptop-aansluitingen, airco, koelkast, CD/DVD speler met 2 schermen en een geluidsinstallatie met microfoon.
Let op: géén toilet aanwezig en beperkte bagageruimte!

PSV spelersbus.

Capaciteit: 429 zitplaatsen.
Faciliteiten: Luxe lederen verstelbare stoelen, laptop-aansluitingen, airco, keuken met espresso-apparaat, combimagnetron, CD/DVD spelers met diverse schermen, WIFI en een geluidsinstallatie met microfoon.

Overige spelersbussen.

Naast de spelersbus van PSV Eindhoven beschikken wij in ons wagenpark ook over de officiële spelersbussen van FC Eindhoven, Fortuna Sittard, Willem II en RKC Waalwijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering arrangementen.

Zoals bij alle touringcars het geval is (behalve bij onze cabrio touringcar en de (VIP) Midi bussen), kunnen wij de catering verzorgen. Verwen jezelf met een lekker hapje en drankje voor onderweg.

Bekijk onze mogelijkheden... >

Extra bagageruimte.

Uiteraard kunnen wij onze touringcars van extra laadruimte voorzien door een van onze bagageaanhangers. Ideaal voor bijvoorbeeld fietsvakanties (we hebben bagageaanhangers speciaal voor fietsen) of andere reizen waar veel bagage meegenomen dient te worden.

Touringcars in het klein.

We hebben ook modelbussen van zowel onze standaard touringcar als onze dubbeldekkers. Deze modelbussen zijn op een schaal van 1:87 en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar!

Bekijk onze merchandise... >