• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars
Bestemming
Maand
Wat wilt u doen?

Stedentrips

Wil je een weekendje weg naar een mooie stad in Europa? Dan ben je bij Kupers aan het juiste adres! Wat dacht je bijvoorbeeld van een stedentrip naar ‘de stad van de liefde’, Parijs? Of ‘de gouden stad’, Praag? Bekijk snel ons aanbod van stedentrips! Wil je meer weten over een bestemming en de highlights binnen deze stad, lees dan beneden meer informatie over deze steden… (De reizen worden uitgevoerd door Biesen Travel.)

Voor vragen over stedentrips kunt u contact opnemen met onze collega’s via: 0458200900 of via info@biesen.nl. De stedentrips worden uitgevoerd door van der Biesen Travel.

Parijs.

De Franse hoofdstad Parijs heeft alles in zich voor een geslaagde stedentrip. Tijdens onze 3-daagse stedentrip naar Parijs bezoeken we diverse highlights van deze wereldstad zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Basilique de Sacré-Coeur en de Arc de Triomphe. Ook leent Parijs zich uitstekend als shopping-trip, want naast de dure winkelstraten zoals de Champs-Élysées vind je er ook genoeg leuke kleinere winkels (die wel betaalbaar zijn). Tip: boek een boottocht over de Seine want vanaf het water is het uitzicht op de historische gebouwen en bruggen erg spectaculair! (Prijs ca. € 9,00 p.p.)

Londen.

De Engelse hoofdstad Londen staat bij menig persoon op de bucketlist. Tijdens onze 3-daagse stedentrip naar Londen bezoeken we diverse highlights van deze bruisende metropool zoals bijvoorbeeld de Tower Bridge, Big Ben, de Tower of London en St. Pauls Cathedral. Ga ook op zoek naar de leuke wijken van Londen zoals bijvoorbeeld West End, een theaterwijk waar je overal straatartiesten en muzikanten aantreft. Tip: Bezoek London Eye en maak een ritje in het 132 meter hoge reuzenrad vanwaar je een fantastisch uitzicht heeft! (Prijs ca. € 29,50 p.p.)

Dresden.

Dresden is een minder bekende stedentrip, maar niet minder leuk! Dresden is na de tweede-wereldoorlog volledig herbouwd en gerenoveerd. Historische gebouwen worden dus afgewisseld met hippe nieuwe gebouwen. Tijdens onze 4-daagse stedentrip naar Dresden bezoeken we diverse highlights van deze historische stad zoals bijvoorbeeld paleis ‘de Zwinger’ in de Altstadt, Museum ‘de Brülsche Terrasse’ of de mooiste melkwinkel er wereld: ‘Pfunds Molkerei’ in de Neustadt. Tip: Beklim de Frauenkirche voor een mooi panoramisch uitzicht over de stad! (Prijs ca. € 10,00 p.p.)

Berlijn.

De Duitse hoofdstad Berlijn is een stad met vele gezichten. Een stad die natuurlijk gekenmerkt is en blijft door het verleden, en dit is dan ook overal in de stad terug te zien. Maar naast de roemruchte geschiedenis heeft Berlijn ook vele hippe wijken erbij gekregen. Tijdens onze 4-daagse stedentrip naar Berlijn bezoeken we diverse highlights van deze culturele wereldstad zoals bijvoorbeeld de Berlijnse muur, de Reichstag, het Alexanderplatz en de Kurfürstendamm. Tip: bezoek de Fernsehturm en pak de lift naar het observatieplatform op 203 meter hoogte! (Prijs ca. € 24,50 p.p.)

Praag.

De Tsjechische hoofdstad Praag met haar barokke paleizen en renaissance panden. Praag is één van de mooiste steden van Europa en het centrum van deze stad staat op de Wereldefgoedlijst. Tijdens onze 5-daagse stedentrip naar Praag bezoeken we diverse highlights van deze mooie stad zoals bijvoorbeeld de Praagse Burcht, de St. Vituskathedraal, de Karelsbrug, en de beroemde astronomische klok. Tip: Bezoek Theresienstadt met het voormalig concentratiekamp. (Prijs ca. € 9,00 p.p.)

Wenen.

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen heeft grootse paleizen, weelderige barok en prachtige pleinen… Geen andere stad heeft zo’n keizerlijke uitstraling als Wenen! Tijdens onze 6-daagse stedentrip naar Wenen bezoeken we diverse highlights van deze historische stad zoals bijvoorbeeld de Benedictijnerabdij Stift Melk, Schloss Schönbrunn, het Donaupark en bijvoorbeeld een van de vele musea. Tip: Woon het onvergetelijke concert in de trant van het Wiener Hofburg orkest bij! (Prijs ca. € 45,00 tot € 85,00 p.p.)