Sint Jan de Doperskerk en rondvaart

Sint Jan de Doperskerk en rondvaart

v.a. € 89,50 p.p.

Bezoek aan Heusden met rondvaart en bezoek aan Sint Jan de Doperskerk.

Vandaag nemen wij u mee naar het betoverende Heusden, een bestemming die niemand mag missen! Met haar schilderachtige straatjes, historische panden, talloze ateliers en galerieën, unieke winkeltjes, toprestaurants en sfeervolle havens, is Heusden een paradijs voor liefhebbers van kunst, cultuur, geschiedenis, watersport en culinaire hoogstandjes. Dankzij een uitgebreide restauratie ontving de stad de prestigieuze ‘Europa Nostra’-onderscheiding voor erfgoedbehoud.

We beginnen onze dag in Waalwijk. Na een kop koffie met iets lekkers, brengen we een bezoek aan de imposante Sint Jan de Doperkerk. Deze kerk, met haar 19 koperen koepels en minaretachtige klokkentoren, domineert de skyline van de Brabantse stad en trekt al van ver de aandacht. Gebouwd tussen 1923 en 1925, bevat de kerk ruim 2 miljoen bakstenen en zo’n 20.000 kilo koper voor de koepels, en werd zij in slechts 2 jaar voltooid. De schitterende koperen koepels en prachtige glas-in-loodramen sieren de kerk als een kroon. Zowel de buitenkant als het interieur van de kerk zijn indrukwekkend. Enthousiaste gidsen zullen u rondleiden en alles vertellen over deze unieke kerk.

Na de rondleiding vertrekken we naar Heusden, waar u aan boord stapt voor een prachtige rondvaart door het land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. Tijdens de tocht komt u langs de tuibrug, de keersluis en door een schitterend natuurgebied met watervogels en adembenemende vergezichten. Aan boord wordt u een heerlijke lunch geserveerd. Terug in Heusden krijgt u de gelegenheid om op eigen houtje dit prachtige stadje verder te verkennen. We sluiten deze indrukwekkende dag af met een heerlijk diner, een perfecte afsluiting van een dag vol ontdekkingen en plezier.

Inbegrepen

1 x koffie met gebak
Bezoek en rondleiding Sint Jan de Doperskerk
2 uur durende rondvaart met lunch aan boord
Bezoek aan Heusden
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 97,50 p.p.
41 a 45 pers. € 93,50 p.p.
46 a 50 pers. € 89,50 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan