Seniorendagtocht Volendam

Seniorendagtocht: ‘Volendam en Marken’.

“Wellicht hét bekendste vissersdorp van Nederland in combinatie met het eigenzinnige eiland Marken…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
1x kop koffie met appelgebak;
Overtocht;
Diner.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Aansluitend rijden we richting Volendam voor een oud-Hollandse dagtocht.

10.00 – 10.45 uur – Koffiepauze in restaurant La Place
We beginnen de dagtocht met een koffiepauze, we maken een stop bij restaurant La Place in Enspijk voor koffie met appelgebak. Na een stop voor een kop koffie met appelgebak, rijden we via Amsterdam door naar Marken.

12.15 – 13.30 uur – Bezoek aan Marken
Vanaf de parkeerplaats is het even lopen naar de haven. De vroegere terpen waar men gevrijwaard was tegen het hoge water, werden benut om daarop huizen te bouwen. Om geheel zeker te zijn dat de golven hen niet zouden verrassen, werden de huizen op palen gebouwd. Belangstellenden kunnen hier de musea in de paalwoningen bezoeken, een Marker huisje van binnen bekijken of een bezoek brengen aan een klompenmakerij.

13.00 of 13.00 uur – Overtocht per Marken-Express
Je kunt zelf bepalen wanneer jullie de overtocht maken naar Volendam. Met de Marken-Express varen jullie in een half uurtje naar het mooiste vissersdorp aan het IJsselmeer. Iedere 30 à 45 minuten vertrekt er weer een volgende boot.

13.30 – 16.00 uur – Bezoek aan Volendam
De Dijk van Volendam heeft vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Volendam is beroemd in Nederland om de muziek, het voetbal en de vis. Wij bieden jullie de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het dorp te bezoeken. Belangstellenden kunnen zich op de foto laten zetten in authentieke klederdracht. Je kunt ook lekker uitrusten op een van de vele terrasjes.

17.30 – 19.30 uur – Diner in restaurant ’t Wapen van Haarzuylen.
Als afsluiting kunnen jullie genieten van een heerlijk diner bij restaurant ’t Wapen van Haarzuylen, waar een schnitzel op het menu staat. Vervolgens wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.