Seniorendagtocht Strijen

Seniorendagtocht: ‘het land van Strijen
en Chocolade’.

“Een erg leuk, afwisselend landschappelijk gebied net boven de Moerdijk, met kleine dorpjes en een bewogen geschiedenis…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
2x kop koffie met appelgebak;
Entree museum;
Koffietafel;
Rondrit;
Demonstratie bij chocolaterie;
Diner.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Aansluitend rijden we het Land van Strijen binnen voor een leuke dagtocht.

10.15 – 11.00 uur – Koffiepauze
We houden een koffiepauze als we het ‘Land van Strijen’ binnenrijden, waar we beginnen met koffie en een Striense Bolus (Koffiekoek).

11.00 – 12.30 uur – Rondleiding museum: ‘Het land van Strijen’ en bezoek aan St. Lambertuskerk
Na de koffiepauze bezoeken we smederijmuseum ‘Het Land van Strijen’, waar de smid een demonstratie geeft. Onder de smederij is de ouderwetse smidswoning nog authentiek ingericht. Aansluitend bezoeken we de Grote- of Sint-Lambertuskerk met een prachtig orgel. Hier is een opengewerkt torenuurwerk te zien en 16 prachtige gebrandschilderde ramen.


We genieten van een kleine lunch in restaurant Salvatori in Strijen. Waar we een koffietafel met een kroket krijgen geserveerd.

13.30 – 14.30 uur – Rondrit door de Watersnoodroute
Daarna wordt door het prachtige ‘Land van Strijen’ een deel van de Watersnoodroute 1953 gereden. Een boeiende excursie langs prachtige vergezichten, natuurgebieden, het traject van de hogesnelheidstrein, de tragische watersnoodrampplaatsen en langs het Hollandsch Diep!

15.15 – 17.15 uur – Bezoek aan Van Noppen chocolaterie
Daarna neemt onze chauffeur u mee naar Ridderkerk. Kijken naar een vakman verveelt geen seconde. Zeker wanneer jullie de enthousiaste chocolatier aan het werk zien. Uiteraard keuren jullie ter plekke de kwaliteit: zo vers heb je nog nooit een bonbon geproefd! We krijgen hier ook koffie en thee aangeboden. Daarna kunnen jullie nog winkelen in de cadeaushop.

18.45 – 20.45 uur – Diner in restaurant Kruidenlucht
Als afsluiting kunnen jullie genieten van een heerlijk diner bij restaurant Kruidenlucht in Casteren. Aansluiten wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.