Seniorendagtocht Orchideeenhoeve

Seniorendagtocht: ‘de Orchideeënhoeve:
‘een tropisch paradijs…’’.

“Wordt meegezogen in de sprookjesachtige wereld waar vele kleurrijke planten, bloemen en dieren te bewonderen zijn…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
1x kop koffie met gebak;
Entree Orchideeënhoeve;
Koffietafel;
Diner.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Aansluitend rijden we richting Luttelgeest voor een orchideerijke dagtocht.

10.15 – 11.00 uur – Koffiepauze in restaurant La Place
Nadat we jullie hebben opgehaald, rijden we eerst naar ons koffieadres, bij het la Place restaurant in ‘t Harde. Hier staat een lekkere kop koffie en een heerlijk stukje gebak voor de groep klaar. Vervolgens rijden we door naar Luttelgeest.

12.00 – 13.00 uur – Bezoek aan de Orchideeënhoeve
We bezoeken een showtuin waar 3000 (wilde) botanische orchideeën uit de hele wereld zo natuurlijk mogelijk zijn opgesteld tussen watervallen, beekjes, bomen en stronken. In deze tuin heerst een warm en vochtig klimaat. U loopt over een 18 meter lange brug, 5 meter boven een kabbelend beekje. In de vlindertuin treft u duizenden vlinders aan, maar ook reptielen, vissen, vogels en schildpadden. Dit alles uiteraard in een prachtig tropisch decor.

13.00 – 14.00 uur – Koffietafel in restaurant Orchideeënhoeve
Tussendoor wordt ons in het restaurant van de Orchideeënhoeve een koffietafel aangeboden.

14.00 – 16.30 uur – Bezoek aan de vlindertuin, Lorituin, kwekerij en winkel
Een andere ontwikkeling in dit tropisch paradijs is de Stokstaartjestuin. De stokstaartjes zijn voor veel mensen favoriet. De diertjes zijn erg nieuwsgierig en laten zich niet door bezoekers storen in hun dagelijkse bezigheden. Dit alles gebeurt echter wel onder het toeziend oog van de ‘wachter’. Altijd staat er namelijk één stokstaartje hoog op de rotsen op de uitkijk en waarschuwt zijn soortgenoten als er gevaar dreigt. Ook de Lorituin heeft veel te bieden. Verder kunt u de kwekerij bezoeken en is er een winkel met een ruim assortiment aan orchideeën, bloemwerk, kamerplanten, potten, vazen en cadeauartikelen.

18.00 – 20.00 uur – Diner in restaurant de Engel.
Als afsluiting kunnen jullie heerlijk genieten van een diner bij restaurant de Engel in Houten. Aansluitend wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.