Seniorendagtocht Komische noot

Seniorendagtocht: ‘Uniek entertainment: ‘De komische noot…’.

“Een feest voor jong en oud met eten, drinken, muziek, vermaak & entertainment waarbij het lachen, gieren en brullen geblazen is…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
1x kop koffie met gebak;
Amusementsprogramma;
2 consumpties;
Bittergarnituur;
Diner.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Aansluitend rijden we richting Someren-Eind voor een leuke en vooral komische dagtocht.

14.00 – 14.20 uur – Ontvangst in restaurant de Platte Vonder
Onze luxe touringcar breng de groep naar restaurant de Platte Vonder in Someren-Eind, waar we een compleet verzorgde amusementsmiddag voor jullie gereserveerd hebben. Jullie worden ontvangen met koffie en vlaai.

14.20 – 15.20 uur – Amusementsprogramma ‘De komische noot’
Onder het genot van een consumptie kunnen jullie genieten van amusement met Brabantse humor. Het cabaretduo “Ziede Now” gaat van start met een gevarieerd programma, bestaande uit zang met passende muziek en afgewisseld met lachwekkende conferences en humoristische voordrachten. In dit eerste deel o.a. kennismaking met het cabaret duo, nostalgische liedjes van toen, hoe ‘t was bij ons thuis en de familie en gewone dingen uit het leven door een andere bril bekeken.

15.20 – 15.45 uur – Pauze
Tijdens de pauze wordt 2 keer een koude bittergarnituur geserveerd.

15.45 – 16.45 uur – Amusementsprogramma ‘De komische noot’
Na de pauze gaat het amusementsprogramma verder met conferences en acts zoals de vakantie van tante Anneke, ‘n week ziekenhuis, de gouden bruiloft van de familie, het songfestival: Den Belg en den Arabier, bekende meezingers, actuele onderwerpen en moderne melodieën. En nog veel meer volksvermaak. In plaats van het programma De Komische Noot, is ook een programma “De Jeugd van Toen” te boeken onder leiding van Michel en Samantha.

16.50 – 18.15 uur – Diner in restaurant de Platte Vonder
Als afsluiting kunnen jullie genieten van een heerlijk diner bij restaurant de Platte Vonder. Aansluitend wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.