Seniorendagtocht Dansant

Seniorendagtocht: ‘Museum Dansant: ‘er mag gedanst worden…”.

“Een rondreis door de tijd, geheel in art-nouveau Tuschinski stijl. Met prachtige (dans)orgels, mahonie, kristal en spiegels…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
Lunch;
Entree museum.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Vervolgens rijden we richting Hilvarenbeek voor een leuke en muzikale dagtocht.

13.00 – 14.00 uur – Ontvangst met lunch
Onze touringcar brengt de groep naar museum Dansant, waar we eerst genieten van een heerlijke lunch.

14.00 – 16.00 uur – Bezoek aan Dansant museum
Aan de rand van Hilvarenbeek staat Museum Dansant, gebouwd in art nouveau Tuschinski stijl. In dit unieke gebouw is o.a. dit musea gevestigd. Als u het museum Dansant bezoekt wanen jullie zich in het begin van 1900. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleven jullie een middag die je nimmer vergeet. Museum Dansant geeft een rondreis door de tijd in de gezellige sfeer van weleer.

In het orgelmuseum staat het prachtige Mortierorgel Poseidon in volle glorie. Hiermee hebben ze meteen het grootste mortierorgel van Europa in het museum. Dit gigantische voormalige orgel van de Tilburgse verhuurder Louis Heijnen hebben zij aangekocht om in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen. Voor dit orgel moest nieuw houtsnijwerk en schitterende sculpturen gesneden worden. Jullie maken een rondreis door de tijd, in een cabaretachtige sfeer horen jullie alles over de geschiedenis van de orgels uit de tijd dat het woord onthaasten nog uitgevonden moest worden. Natuurlijk vertellen zij ook wat er voor werk zit achter de kleurige orgel façades en hoe eigenlijk de muziek op de boeken gemaakt wordt. Een terugreis in de tijd met volop gelegenheid voor een dansje in het orgelpaleis van Museum Dansant. Aansluitend wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.