Seniorendagtocht Antwerpen

Seniorendagtocht: ‘Antwerpen, de Scheldestad’.

“Ontdek het veelzijdige en bruisende Antwerpen. Je wordt op vele plekken herinnerd aan het roemruchte handelsverleden van deze stad…”

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar;
1x kop koffie met gebak;
Entree MAS museum;
Diner.

Programma.

De groep maakt kennis met de chauffeur op de opstapplaats die is afgesproken. Aansluitend rijden we richting Antwerpen voor een stedentrip dagtocht.

09.30 – 10.15 uur – Koffiepauze in restaurant de Kaasboerin
Nadat we jullie hebben opgehaald, rijden we eerst naar ons koffieadres, bij het restaurant de Kaasboerin in Postel-Mol in België. Hier staat een lekkere kop koffie en een heerlijk stukje gebak voor de groep klaar. Vervolgens rijden we door naar Antwerpen.

11.30 – 13.30 uur – Bezoek aan MAS museum
Het in 2010 opgeleverde MAS (Museum Aan de Stroom) verzamelt de sporen van die uitwisseling en vertelt er nieuwe verhalen mee. Bij aankomst in het MAS worden we verwelkomd door de gidsen, welke ons in anderhalf uur het museum laten zien. Het MAS is meer dan een museum. Het is een indrukwekkend pakhuis midden in de bruisende wijk ‘het Eilandje’. Op elke verdieping wacht je een nieuw verhaal over Antwerpen, de stroom, de haven en de wereld. De unieke architectuur is gebaseerd op 19e-eeuwse pakhuizen die typisch zijn voor de stad en de wijk van het MAS. En helemaal boven, op de 10e verdieping geniet je van een 360 graden panorama over de stad, de haven en de stroom. De stad, de haven en de stroom zijn in één oogopslag te zien. De haven van Antwerpen is de tweede grootste haven in Europa en behoort tot de top tien ter wereld. De hedendaagse haven strekt zich uit ten noorden van de stad over een gebied van circa 13.500 ha. Na het afscheid van de gids heeft u nog een half uurtje de gelegenheid dit museum op eigen gelegenheid te bezoeken, waarna onze chauffeur u naar het centrum brengt.

13.45 – 17.00 uur – Bezoek aan Antwerpen.
Belangstellenden kunnen langer in het MAS verblijven, om daarna in een klein half uurtje naar het centrum te lopen. Op eigen gelegenheid kunt u hier gaan shoppen, een rondvaart maken over de Schelde, de Zoo bezoeken etc.

18.30 – 20.30 uur – Diner in restaurant Poort van Brabant.
Als afsluiting kunnen jullie heerlijk genieten van een diner bij restaurant Poort van Brabant in Hapert. Aansluitend wordt de groep teruggebracht naar de plaats waar jullie ook zijn opgestapt.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

Deze reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid, er worden géén opties geplaatst;

Uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek ontvangen wij het definitieve aantal personen en de dieetwensen;

Annuleren van personen na deze datum kunnen niet meer in mindering worden gebracht op de factuur;

Bij de bevestiging ontvangen jullie een (voor)factuur van 75% van de totale kosten. Dit bedrag dient binnen 10 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Achteraf ontvangen jullie van ons de aanvullende eindfactuur;

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.