• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
 • Sinds 1931 úw vervoerspartner
 • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
 • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
 • Milieuvriendelijke touringcars
 • Luxe en moderne touringcars

Schoolreizen

Met de bus op schoolreisje!

Het zijn dit soort onvergetelijke uitstapjes die de schooltijd zo bijzonder maken. De spanning en voorpret zijn bijna voelbaar in de bus, de kinderen kletsen erop los. Nog even de ouders uitzwaaien en we gaan op weg!

Veiligheid voorop

Net zoals bij alle groepen die Kupers vervoert, staat veiligheid ook bij een schoolreis voorop. De moderne bussen van Kupers voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Uiteraard zijn onze chauffeurs volgens de wettelijke eis allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma / aantekening CODE95 en weet de chauffeur om te gaan met de jeugdige passagiers.

Vervoer schoolreis

Alleen vervoer nodig? Dat kan. Voor iedere groepsgrootte hebben wij passend vervoer.

Voordelig op schoolreis

In de maanden november tot en met maart kun je heel voordelig op schoolreis. Wij gaan graag met je in overleg over een lager tarief en er zijn tal van mogelijkheden om een schoolreisje te organiseren. In dit jaargetijde zijn de verschillende attractieparken minder druk, en minder lang in de rij staan betekent méér pret!

De Efteling – Wereld vol Wonderen

En toen… gingen we op schoolreisje naar de Efteling!

En toen… gingen we in de Piraña… en toen naar het Sprookjesbos… en toen durfde de juf niet mee in de Python!

Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinste als allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven.
Ga samen op ontdekkingstocht door het groene Sprookjesbos waar verhalen tot leven komen of zweef tussen elfjes en trollen in Droomvlucht…
Duik de diepe schachten in van Baron 1898, strijdt samen tegen de Draak in Joris en de Draak of wordt kletsnat in de wildwaterbaan Piraña.

Veiligheid voorop

Ook in de Efteling gelden er maatregelen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Eén van deze maatregelen is dat er wordt gewerkt met een maximale capaciteit per dag. Dus wees er snel bij!

Lees op de website van de Efteling meer over de geldende protocollen in de Wereld vol Wonderen.

Dat wordt een schoolreis om nooit te vergeten!

Het grootste en meest bezochte pretpark van Nederland.

72 hectare aan attracties en perken.

Geschikt voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot de echte waaghalzen!

Attractiepark Toverland – Discover your own magic

In Attractiepark Toverland staan stoere achtbanen te wachten voor échte waaghalzen én uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers! Betreed de 6 betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows. Vanwege de in- en outdoorgebieden is het ideaal bij alle weertypes. Dankzij de overzichtelijke indeling en de diverse picknickplekken is het ook voor de leraren en begeleiders een groot succes.

Heb jij de nieuwste themagebieden Port Laguna en Avalon al ontdekt? Drie keer over de kop in Fēnix of even tot rust komen in de bootjes van Merlin’s Quest. En heb jij als eens echt getoverd? Ontdek het ook! Kies uit een aantal schooldeals waarbij de entree aangevuld kan worden met heerlijke versnaperingen. Hierdoor hoef je op de dag zelf nergens meer over na te denken.

In Toverland beleeft de hele school een fantastische dag vol plezier. Niet voor niets is Toverland al jarenlang voor veel scholen de favoriete bestemming voor hun jaarlijkse schoolreisje.

In het schoolreisonderzoek van 2020 werd Toverland beoordeeld met maar liefst een 8,8!

De houten achtbaan Troy is met zijn baanlengte van 1077m, 35m hoogte en snelheid van 90 km/h de langste, hoogste en snelste achtbaan van de hele Benelux.

Het idee van Attractiepark Toverland ontstaan is toen oprichter Jean Gelissen met zijn gezin tijdens een regenbui door een recreatiepark liep. Veel traditionele parken bleken heel weersafhankelijk te zijn. Een overdekt attractiepark, met een achtbaan, bleek een gat in de markt. Inmiddels is Toverland veel groter geworden en zijn er 2 overdekte gebieden en daarnaast 4 buitengebieden.

De visie van waaruit Toverland alles doet: magische gelukservaringen creëren. Dat gebeurt al sinds 2001.

Bobbejaanland – Het plezantste pretpark in België

In 2021 maak je dubbel zoveel pret in Bobbejaanland!

Dit gezellige familiepark in de Belgische Kempen, een prachtige groene omgeving, is de perfecte én veilige daguitstap voor jong en oud. Meer dan 35 attracties in originele themazones wachten op je om er een onvergetelijk moment van te maken met vrienden of familie. Exact wat je nodig hebt!

Bezoek samen Land of Legends en begin je dag met triple launch coaster Fury. Aan een snelheid van 106,6 km/u ben je meteen goed wakker. Typhoon duikt als was het in vrije val recht naar beneden in een hoek van meer dan 90° en neemt je daarna meteen mee in een looping. En dan is er nog Sledge Hammer: adrenaline giert door je lijf terwijl een gigantische pendel je heen en weer slingert tot je ondersteboven hangt! Angst? Dat staat best niet in jouw woordenboek!

Tijd voor een nieuw verhaal? In Adventure Valley heeft King Kong je meteen te pakken en probeert hij je hoog in de lucht uit je zitje te schudden. Van daar gaat het naar Naga Bay, een coaster met draaiende wagentjes – elke rit voelt weer anders.

Wist je dat er maar liefst 7 achtbanen zijn in Bobbejaanland?

Achtbaan Fury is de hoogste én snelste achtbaan van de Benelux.

Halloween wordt ieder jaar erg groots gevierd in Bobbejaanland.

BillyBird Park Hemelrijk – Happy Together!

Binnen en buiten volop speelplezier

BillyBird Park Hemelrijk is een overzichtelijk park met meerdere speelgebieden, binnen- en buiten. Ook vind je hier grotere attracties, zoals een achtbaan of bootjesglijbaan. Het park is de perfecte locatie voor groep 1 t/m groep 8.

Overzichtelijke speelgebieden

Buitenspeeltuin Kinderland staat vol attracties zoals het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines, een zweefmolen, een draaimolen en nog veel meer! Dit gebied heeft maar één in- en uitgang, waardoor je als begeleider altijd overzicht hebt.

In natuurspeeltuin de Oervallei ga je op zoek naar goud, graaf je fossielen op, swing je op schommels van 11 meter hoog, klauter je de heuvels op en glij je er vervolgens van af. Sinds 2020 heeft Hemelrijk ook een nieuw klimparcours: Ruig! Geschikt voor alle leeftijden.

Binnen spelen

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in binnenspeeltuin Zeeroversland. De kleuterkade is speciaal ingericht voor kinderen tot 6 jaar oud, en de Piratenkooi is gemaakt voor kinderen tot en met 12 jaar.

In de Ballenfabriek laat je onderdompelen in een ballendouche en raas over de rollerbaan of door de glijbaan. Beide binnenspeeltuinen hebben een terras met horeca.

Het park is geschikt voor ieder weertype

Een overzichtelijk park met meerdere speelgebieden, binnen- en buiten.

Sinds 2020 heeft Hemelrijk ook een nieuw klimparcours: Ruig!

Attractiepark DippieDoe – Daar wil iedereen naartoe! 

Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en weersonafhankelijk. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar!

Het perfecte schoolreisje voor basisschoolkinderen!  

Buitenhaven 

Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Begeleiders mogen natuurlijk mee in alle attracties.

Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!

Binnenhaven 

De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen! Attractiepark DippieDoe is er voor ieder kind!

DippieDoe heeft twee achtbanen!

Voor iedere leeftijd is er iets te doen.

Speelplezier is gegarandeerd!

Duinoord all inclusive in- & outdoor recreatie

Duinoord hanteert een All inclusive formule je betaald één prijs voor een dag lang onbeperkt eten, drinken en alle activiteiten (m.u.v alcoholische dranken).

Buiten hebben we veel diverse activiteiten geschikt voor alle leeftijden om lekker actief bezig te zijn.

Met onder andere Jump Arena, elektrische Jeeps, Splash Tower, race-klimbos, Laserschieten, GPS-tocht, midgetgolfbaan, volleybalveld, voetballen en zelfs een doolhof!

Klimmen in ons klimbos met 10 uitdagende routes voor iedereen geschikt vanaf 7 jaar en met een lengte van 1,30 m. Wist je dat je in alle routes van begin tot het eind vast zit met een saferoller 1005 veilig.

Voor de kleintjes tot en met 6 jaar is er een apart gebied met onder andere een springkussen, trampoline, mini speelhuisjes en fietsjes. Binnen is er een klimkooi van wel 9 meter hoog geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Heb je na lekker actief bezig te zijn geweest dorst en trek gekregen? Dan ben je de hele dag welkom in onze horecastraat. Hier kan je genieten van ons ruimte assortiment eten en drinken.

Kom jij binnenkort dansen met onze mascotte “Mazzel” de eekhoorn?

Tot snel, de Mazzel!

ALL in concept onbeperkt eten, drinken en spelen.

Klimbos tot 17 meter hoog!

Geschikt voor alle leeftijden.

Speelboerderij De Hooiberg

De Hooiberg is zeer geschikt voor schoolreisjes. Een veilige omgeving voor de kinderen met volop activiteiten en speelplezier en u hoeft zich geen zorgen te maken over het weer.

Midden in het groen van de Brabantse Kempen vindt u onze speelboerderij, gelegen tussen de weilanden en bossen. In een oude boerderij hebben wij een waar speelparadijs gecreëerd voor kinderen tot en met 12 jaar. In onze binnenspeeltuin beleven kinderen veel plezier. Klimmen en klauteren in ons grote speeltoestel, vliegensvlug van onze grote glijbaan in de Maya hal, verven en plakken in onze grote knutselruimte, aan de slag in de bouwhoek of veilig spelen in onze peuterzone.

In onze buitenspeeltuin geniet elk kind van onze vele skelters, trampolines en waterbedden. Spelen in het buitenspeeltoestel of toch liever ontdekken in de peuterzone?

We garanderen een onvergetelijke dag voor ieder kind.

Midden in het groen van de Brabantse Kempen vindt u onze speelboerderij.

Een waar speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar.

Irrland – De boerderij-avonturen-oase

In IRRLAND mag je eindelijk weer kind zijn: lekker spelen zonder van alles te moeten, dat is Irrland.

Ook in het 23e jaar van Irrland blijven we trouw aan onze filosofie. Actief spelen, leren en jezelf lekker uitleven, een hoge recreatieve waarde en dat in een unieke gezinsvriendelijke omgeving en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

IRRLAND groeit nog steeds heel sterk en is inmiddels de grootste “boerderij-avonturen-oase” in Europa. Onze 300.000 m2 grote, met palmbomen versierde groene oase zorgt voor een mediterrane vakantiesfeer.

De meer dan 1.000 overdekte zitplaatsen beschermen tegen zon en regen en zijn ideaal om te ontspannen en te genieten.
IRRLAND is altijd de moeite waard, weer of geen weer!

Meer dan 8.000 m2 aan speel- en attractieschuren, een indoor klimpark, speelschuren voor de allerkleinsten, maar ook de grootste wintertuin in de regio Niederrhein, maken IRRLAND tot een “all-weather-park”.

Ja… IRRLAND is een park waar men…

 • speelt in hooi en stro of zand en modder
 • rent, glijdt, springt
 • klimt en ander stoere dingen doet
 • met en in het water speelt
 • fantasie ontwikkelt
 • in contact komt met anderen
 • onder palmbomen ontspant
 • spelenderwijs leert
 • een potje baadt
 • skeltert
 • dieren van dichtbij beleeft
 • bouwt en experimenteert
 • verdwaalt in een doolhof
 • lacht en plezier heeft
 • boven de wolken vliegt
 • schommelt
 • en nog veel meer!

In de afgelopen jaren heeft Irrland meer dan 1 miljoen gasten per jaar verwelkomd.

Met 8 binnenhallen is Irrland ook ideaal voor slecht weer dagen.

Ongeveer 40% van de Irrland-gasten komen uit Nederland.

In Irrland zijn er meer dan 30 water- en droge glijbanen voor elke leeftijdsgroep.

Hullie – Hét perfecte dagje uit voor het hele gezin!

In natuurgebied de Maashorst kort bij de Bedafse Bergen in Uden ligt dit familiepark.

Een groot gedeelte is overdekt, dus het is weersonafhankelijk. Binnen vind je speelstructuren met ballenbakken, softshooters, trampolines, een rodelbaan, Reuze Legoblokken, een knutselhoek en nog veel meer. Met mooi weer kun je uren vertoeven in Hullie buitenspeeltuin en met heel mooi weer is Hullie waterspeeltuin zelfs geopend. Heel speciaal is Hullie Avonturen glowgolfbaan en Hullie OUTDOOR lasergamebaan die geschikt is voor kinderen van 8 tot 88 jaar.

Hullie staat bekend om zijn Brabantse bourgondische gezelligheid en uitstekende keuken.

Kortom: Hullie in Uden daar wil je naar toe!

Midden in natuurgebied de Maashorst.

Het hele jaar speelplezier door een groot overdekt gedeelte.

Brabantse bourgondische gezelligheid!

Speeldorp Pee Wee – Indoor, outdoor en kinderboerderij

Al 20 jaar de nummer 1 Speeltuin van Limburg. Kinderspeeldorp Pee Wee Posterholt is wel héél leuk spelen. Weer of geen weer, Bij Pee Wee kan het hele jaar door gespeeld worden. Lekker ravotten in een schone, ruime en veilige omgeving, en spelen bij Pee Wee staat voor gegarandeerd speelplezier.

Ook het buitenterrein is natuurlijk voorzien van de leukste speeltoestellen. Bij Pee Wee vind je de grootste air-trampoline van Europa, met een lengte van 42 meter. Daarna nog even naar de dieren op de kinderboerderij om ze wat lekkers te voeren en je dag is helemaal compleet.

Kinderboerderij PeeWee

Onze kinderboerderij bevindt zich in de buitenspeeltuin, hier komt u tal van dieren tegen. Zo hebben we dwerggeiten, alpaca’s, nandoes, varkens, dexter koeien, diverse rassen pluimvee, watervogels, konijnen, cavia’s en een diversiteit aan vogels. Jaarlijks proberen we nieuwe dieren toe te voegen aan onze boerderij.

Al 20 jaar de nummer 1 speeltuin van Limburg.

Geschikt voor ieder weertype.

De grootste air-trampoline van Europa!

Safaripark Beekse Bergen – het indrukwekkendste schoolreisje van Nederland

Ontdek onze natuur en laat kinderen al hun zintuigen prikkelen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen! Het Safaripark in Hilvarenbeek is en blijft een populaire bestemming voor iedereen die op zoek is naar een leerzame, leuke en avontuurlijke schoolreis.

Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn, zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt! Ook de spectaculaire roofvogelsafari is een absolute aanrader. Je ziet de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Niet alleen in het park, maar ook in jullie eigen klaslokaal leren we jullie graag wat bij. Daarom hebben we gratis lespakketten ontwikkeld. Deze zijn te downloaden via beeksebergen.nl/lespakketten

Op schoolreisje met de bus-, boot- en wandelsafari.

Meer dan 100 verschillende diersoorten.

Grootste dierenpark van de Benelux.

Gratis lespakketten als voorbereiding op een dagje safari.

Speelland Beekse Bergen – Spectaculaire water- en speelfun voor de hele klas!

 Hier beleefd iedereen een dag vol spectaculair speelplezier.

Voor de kust van Speelland ligt het Avontureneiland. Hier kun je heerlijk met je klasgenoten picknicken, voetballen of gewoon spelen. In schommelland brengt Speelland Beekse Bergen het schommelen naar nieuwe hoogtes. Ook kun je spelen in de speelstraat, zo hoog mogelijk proberen te springen op de trampolines of een balletje slaan op de mini-golfbaan. De echte scheurmonsters kunnen over het racecircuit crossen met speciale karts. Of haal je rijbewijs in Verkeersland? De stoere auto’s hebben grote banden en hebben jouw kracht en rijvaardigheid nodig.

Op het grote zandstrand kun je lekker zandkastelen bouwen, of spelen in de vele speeltoestellen. Ben je een liefhebber van snelheid, actie en waterpret? Haast je dan snel naar de waterglijbanen voor een ongekende glij-ervaring. Of stap met je klasgenoten aan boord van de mooie zwaantjes. Laat je verrassen door alle attracties die Speelland Beekse Bergen te bieden heeft! En verbaas je over de vele verschillende mogelijkheden.

Spectaculair speelplezier.

Spetterende waterpret.

Strand gelegen aan het enorme Victoriameer.

Meerdaagse schoolreizen

Natuurlijk bieden wij ook meerdaagse schoolreizen aan en wij helpen je graag zo’n reis samen te stellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis op maat naar Londen, Barcelona of Berlijn? Neem gerust contact op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken, zodat wij een passende offerte kunnen aanleveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over het aanbod aan schoolreisjes dat wij gedurende het hele jaar voor je kunnen organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

Kupers Touringcars staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid door middel van het keurmerk SKTB.