Met de bus op schoolreisje!

Alle kinderen zitten uitgelaten in de bus, ze kletsen er volop los… De dag waar ze zo naar hebben uitgekeken is eindelijk daar: de dag van het schoolreisje! Samen met u zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

Laat de organisatie maar aan ons over

Een schoolreisje organiseren kost een hoop tijd. Maak het u gemakkelijk door de activiteit en het vervoer door ons te laten regelen. Kortom: wij nemen u alle zorgen uit handen. Samen met u zorgen we ervoor dat het schoolreisje een onvergetelijke dag wordt voor uw leerlingen.

Alleen het vervoer door ons laten regelen

Als u alleen het vervoer door ons wilt laten regelen, dan kan dat ook. Voor iedere groepsgrootte hebben wij passend vervoer.

Voordelig tarief? Ga in de winter of lente op schoolreis!

Wilt u zeer voordelig een schoolreisje boeken? Kies er dan voor om in de maanden van november tot en met maart op schoolreis te gaan. De tarieven zijn dan nog lager en er zijn genoeg mogelijkheden om een schoolreisje te organiseren. Meestal is het in deze tijd van het jaar ook minder druk in de verschillende attractieparken.

Onze tips voor een schoolreisje

Pretparken

Efteling

Vanaf midden november beleeft u in de Winter Efteling de meest onvergetelijke en warmste momenten. Voor uw leerlingen natuurlijk een magische beleving om de Efteling een keer in de winter mee te maken.

Toverland

Met de hele klas naar Toverland? Attractiepark Toverland heeft vanalles in huis: spannende achtbanen, uitdagende klimtoestellen, waterbanen en noem maar op. Toverland is al jaren populair onder de schoolreisjes.

Bobbejaanland

Plezier voor groot en klein. Bobbejaanland heeft meer dan 40 attracties, dus voor iedereen valt er wel iets te beleven in ’t plezantste land.

Phantasialand

Met 6 unieke themawerelden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen en leeftijden valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven. Het park is van 1 april tot en met 3 november geopend. Phantasialand ligt net over de grens in Duitsland, in Brühl bij Keulen.

Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Plopsaland

Plopsaland De Panne is een themapark aan de Belgische kust, opgebouwd rond de populaire Studio 100-figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Amika, Bumba en hun vriendjes. Plopsaland combineert de magie van deze figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer.

Speeltuinen

Kinderstad Heerlen

Allerlei attracties voor iedereen. Wil jij in de draaimolen zitten of een spannend avontuur in de wildwater baan beleven? Kinderstad Heerlen heeft het allemaal.

Kinderpretland Weert

Kinderpretland ligt in recreatiegebied de Ijzeren Man en heeft een binnenspeeltuin van 2000 m2 en een buitenspeeltuin van maar liefst 10.000 m2 groot. Urenlang speelplezier dus!

Pee Wee

Pee Wee bestaat uit een indoor speeltuin van 2400 m2 met apekooi, rodelbaan, trampolines en een buitenspeeltuin van 20.000 m2 met heel veel speeltoestellen.

Overige activiteiten

Botanische Tuin Kerkrade

De Botanische Tuin Kerkrade bestaat in 2019 80 jaar. Deze tuin is vroeger ontworpen door tuinarchitect John Bergmans ten behoeve van de mijnwerkers. Vandaag de dag is deze tuin een internationaal erkende Botanische tuin met meer dan 3000 verschillende planten. Voor leerlingen kan er een speciale rondleiding worden georganiseerd.

SnowWorld Landgraaf

De leukste schoolreisjes bij SnowWorld in Landgraaf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit schoolreisje: bijvoorbeeld ski- of snowboardles, tubegliden of een bezoek aan het klimpark.

Mondo Verde

Een dag lang op avontuur uit? Dat kan bij Mondo Verde: een prachtig park met veel verschillende soorten dieren, attracties en tuinen. Voor basisscholen biedt Mondo Verde een compleet aanbod van speel- en leerplezier.

Musicals

Musical Soldaat van Oranje

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken, Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland?

Musical Disney’s The Lion King

Zet alle zintuigen op scherp voor Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Uw leerlingen worden tijdens deze musical meegevoerd door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Een prachtig verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken.

Musical Anastasia

Vanaf september komt de musical Anastasia naar Nederland. Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het aanbod aan schoolreisjes dat wij gedurende het hele jaar voor u kunnen regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bekijken we voor u de beste mogelijkheden.

Kupers Touringcars staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid door middel van het keurmerk SKTB.