• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Samen met UVIX zorgen wij voor een veiliger vervoer van gasten en medewerkers

Kupers Touringscars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland, staat voor veilig én milieuvriendelijk vervoer van personen. Veiligheid heeft een extra dimensie gekregen vanwege de coronapandemie. Naast een mondkapjesplicht en een korte gezondheidscheck door de chauffeur zetten wij een volgende stap in het creëren van een veiligere werk- en reisomgeving: de bussen worden voor vertrek, tijdens stops en bij aankomst gedesinfecteerd met UV-C lampen.

De lampen worden geleverd door UVIX, het Brabantse bedrijf dat als missie heeft met UV-C toepassingen bij te dragen aan een veiliger woon-, werk-, reis- en verblijfklimaat zonder gebruik van chemicaliën. UV-C licht is in staat om water, lucht en oppervlakken snel en zeer effectief te desinfecteren. Virussen en schadelijke bacteriën worden daardoor onschadelijk gemaakt.

Wij blijven investeren in de toekomst. Met de aanschaf van de UVIX UV-C lampen nemen wij het voortouw naar een virus- en bacterievrije werk- en verblijfsomgeving binnen de sector. De lampen worden ingezet in de bussen en op kantoor voor gasten en medewerkers.

Meer weten over hoe UVIX-lampen jouw woon-, werk-, reis- en verblijfklimaat kan verbeteren? Neem contact op via info@uvix.nl of kijk op www.uvix.nl.