Rozenhof en rondrit

v.a. € 82,95 p.p.

Bezoek aan de Rozenhof en prachtige rondrit door de Peel.

Ik geef je een roosje mijn roosje… ik geef je een roos elke dag.

We vertrekken naar Lottum voor een bezoek aan de Rozenhof, waar u wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en rozengebak. U begint met een exclusieve rondleiding en presentatie over de Toproos. U krijgt uitgebreide informatie over de verzorging en teelt, en over Rozendorp Lottum, ondersteund door een beeldpresentatie. Bovendien wordt u getrakteerd op een heerlijk rozendrankje en ontvangt u bij vertrek een naslagboekje met “Tips van de rozenexperts”. Vergeet niet een kijkje te nemen in de rozen-cadeaushop. Na het bezoek aan Lottum rijden we naar Liessel voor een heerlijke lunch.

‘s Middags maken we onder leiding van een plaatselijke gids een prachtige rondrit door de omgeving, met veel wetenswaardigheden over de Peel en zijn bewoners. Deze route door het beschermde natuurgebied voert ons langs het graf van Toon Kortooms, en we maken onderweg een stop waar u iets kunt drinken (eigen rekening). We keren terug naar Liessel, waar we afscheid nemen van onze gids en de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Inbegrepen

Entree en rondleiding de Rozenhof
Koffie of thee met rozendelicatesse
Rozendrankje en naslagwerk
Uitgebreide lunch
Rondrit o.l.v. een gids
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 93,95 p.p.
36 a 40 pers. € 88,95 p.p.
41 a 45 pers. € 84,95 p.p.
46 a 50 pers. € 82,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan