Rondvaart Linge

v.a. € 87,95 p.p.

Rondvaart over de Linge en bezoek aan de glasblazer.

We vertrekken vanuit uw opstapplaats naar Leerdam, waar u aan boord gaat voor een prachtige rondvaart op de rivier De Linge. Deze rivier, die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt, is met 108 km de langste geheel Nederlandse rivier. De Linge kronkelt door het hart van de Betuwe, langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, kerkjes, kronkelende dijkjes en schitterende natuur.

Tijdens de drie uur durende rondvaart heeft u vanaf uw tafel een geweldig uitzicht op dit prachtige stukje Nederland. Op het bovendek kunt u genieten van mooie vergezichten. Tijdens het varen wordt er aan boord een lunch geserveerd.

Na de boottocht brengen we een bezoek aan de glasblazerij in Leerdam. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe vloeibaar glas door vuur, rook en hitte wordt omgetoverd tot iets moois. In Glasblazerij Leerdam zijn professionele glasblazers continu aan het werk, en maken ze de prachtigste en kleurrijkste voorwerpen. Vanaf de tribune heeft u uitstekend zicht op de glasblazers. We vervolgen onze dag en rijden naar Terheijden, waar een heerlijk diner voor u klaarstaat.

Inbegrepen

Rondvaart over de Linge
Lunch
Bezoek aan glasblazerij
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 92,95 p.p.
41 a 45 pers. € 89,95 p.p.
46 a 50 pers. € 87,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan