Rolstoelbus

Rolstoel bussen

De rolstoelbus maakt het voor mindervalide personen mogelijk om ook per touringcar vervoerd te worden. Kupers beschikt over vier rolstoelbussen. Afhankelijk van het reizigersaantal kunnen banken worden verwijderd, zodat plaats wordt gemaakt voor rolstoelen. Tevens is er een lift aanwezig die ervoor zorgt dat de rolstoelen de bus in worden getild. Er is maximaal plaats voor 5 rolstoelen, afhankelijk van welke touringcar u graag wilt gebruiken en van de grootte van de rolstoelen. Een flexibele indeling is mogelijk. De inrichting van de rolstoeltouringcar wordt voor uw rit volledig op maat aangepast naar het aantal rolstoelen dat meegaat op de rit. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers en we komen samen tot een passende oplossing.

Voorzieningen rolstoelbus

Ook de rolstoelbussen zijn van alle gemakken voorzien. Deze rolstoelbussen beschikken namelijk over een toilet achter in de bus dat gelijkvloers is geplaatst. Hierdoor is het toilet veel makkelijker bereikbaar voor mindervalide personen. Daarnaast beschikken de rolstoelbussen over een luxe bar, een dvd-installatie, luchtvering, airconditioning, dubbele beglazing en warmwatervoorziening.

Onze rolstoelbussen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen waar ‘gewone’ touringcars ook aan voldoen. Het reizen met een rolstoelbus maakt het reizen voor mindervalide personen een stuk comfortabeler en hierdoor ook leuker. Het maakt niet uit of u een dagtocht met een groep wilt maken of dat het om een kort ritje gaat, de rolstoelbus kan voor alle verschillende ritten geboekt worden. De chauffeur assisteert hierin de minder valide personen die met de lift in de bus getild moeten worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ