• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Rolstoelbus

De rolstoelbus maakt het voor mindervalide personen mogelijk om ook per touringcar te worden vervoerd. Kupers beschikt over vier rolstoelbussen. Afhankelijk van het reizigersaantal kunnen banken worden verwijderd, zodat plaats wordt gemaakt voor rolstoelen. Tevens is er een lift aanwezig die ervoor zorgt dat de rolstoelen de bus in worden getild. Er is plaats voor maximaal vijf rolstoelen, afhankelijk van je keuze in touringcar en van de grootte van de rolstoelen. Een flexibele indeling is mogelijk. De inrichting van de rolstoeltouringcar wordt voor je rit volledig op maat aangepast naar het aantal rolstoelen dat meegaat. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers en we komen samen tot een passende oplossing.

Voorzieningen rolstoelbus

Ook de rolstoelbussen zijn van alle gemakken voorzien. De rolstoelbussen beschikken over een luxe bar, een dvd-installatie, toilet, luchtvering, airconditioning, dubbele beglazing en warmwatervoorziening.

Onze rolstoelbussen voldoen net als al onze touringcars aan de strengste veiligheidsnormen. Het reizen met een rolstoelbus maakt het reizen voor mindervalide personen een stuk comfortabeler en hierdoor ook leuker. Of het nu gaat om een dagtocht met een groep of slechts een kort ritje, de rolstoelbus kan voor elke gelegenheid worden geboekt. De chauffeur assisteert hierin de mindervalide personen die met de lift in de bus moeten worden getild.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar: