PSV spelersbus

PSV Spelersbus

De spelersbus van PSV is in het bezit van Kupers Touringcars: Kupers is dan ook al vele jaren official supplier van PSV. Kupers Touringcars verzorgt het busvervoer van het eerste elftal, Jong PSV, PSV vrouwen, de jeugdelftallen van de club, PSV Business evenementen en de Supportersvereniging van PSV.

Kupers Touringcars beschikt hiervoor over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. De spelersbus van PSV is voorzien van 36 zitplaatsen met lederen bekleding en één reisleidersstoel met in totaal maximaal 37 zitplaatsen. Daarnaast beschikt de spelersbus van PSV over 8 tafels voorzien van het logo van PSV, een keuken die voorzien is van twee koelkasten, een werkblad met spoelbak en kraan (warm/koud) en combimagnetron, een Espresso apparaat, 4 tv-schermen inclusief Digitenne met Fox Sports Eredivisie, een dvd-speler, een cd-speler, laptopaansluiting, wifi en een toilet.

Nieuwe spelersbus!

Vanaf het seizoen 2019-2020 is in samenwerking met businesspartner VDL Groep een geheel nieuwe spelersbus gemaakt. Dit is een geweldig mooie en luxe touringcar die hoort bij een topclub als PSV. De ambities van Kupers Touringcars sluiten daarmee naadloos aan bij die van PSV.