PSV spelersbus

Kupers Touringcars is al jaren de official supplier van PSV. De PSV-spelersbus behoort tot ons wagenpark en hiermee verzorgen wij het busvervoer van het eerste elftal, Jong PSV, PSV Vrouwen, de jeugdelftallen van de club, PSV Business-evenementen en de supportersvereniging van PSV.

Reizen in PSV-stijl

Onze PSV-spelersbus is dan ook geheel in stijl in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft, is het mogelijk om deze luxe bus te huren. De spelersbus van PSV is voorzien van zesendertig zitplaatsen met lederen bekleding en één reisleidersstoel. Daarnaast beschikt de spelersbus over acht tafels voorzien van het logo van PSV, een keuken die voorzien is van twee koelkasten, een werkblad met spoelbak en kraan (warm/koud) en combimagnetron, een espressoapparaat, vier tv-schermen inclusief Digitenne met Fox Sports Eredivisie, een dvd-speler, een cd-speler, laptopaansluiting, wifi en een toilet.

Nieuwe spelersbus!

Vanaf het seizoen 2019-2020 is in samenwerking met businesspartner VDL Groep een geheel nieuwe spelersbus gemaakt. Dit is een geweldig mooie en luxe touringcar die hoort bij een topclub als PSV. De ambities van Kupers Touringcars sluiten daarmee naadloos aan bij die van PSV.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.