PSV Spelersbus

De spelersbus van PSV is in het bezit van Kupers Touringcars: al vele jaren official supplier van PSV. Kupers Touringcars verzorgt het busvervoer van het eerste elftal, Jong PSV, PSV vrouwen, de jeugdelftallen van de club, PSV Business evenementen en de Supportersvereniging van PSV.

Kupers Touringcars beschikt hiervoor over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. De spelersbus van PSV is voorzien van 36 zitplaatsen met lederen bekleding en één reisleidersstoel met in totaal maximaal 37 zitplaatsen. Daarnaast beschikt de spelersbus van PSV over 8 tafels voorzien van het logo van PSV, een keuken die voorzien is van twee koelkasten, een werkblad met spoelbak en kraan (warm/koud) en combimagnetron, een Espresso apparaat, 4 tv-schermen inclusief Digitenne met Fox Sports Eredivisie, een dvd-speler, een cd-speler, laptopaansluiting, wifi en een toilet.

Nieuwe spelersbus vanaf seizoen 2019-2020

Vanaf het seizoen 2019-2020 wordt er in samenwerking met businesspartner VDL Groep een geheel nieuwe spelersbus gemaakt. Dit wordt een geweldig mooie en luxe touringcar die hoort bij een topclub als PSV. De ambities van Kupers Touringcars sluiten daarmee naadloos aan bij die van PSV.
Meer weten over deze nieuwe bus? Houd dan vooral onze site in de gaten.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

Naam bedrijf (indien van toepassing)

Aanhef
DhrMevr

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Informatie over uw aanvraag:

Reisdatum

Aantal dagen

Verwacht aantal personen

Vertrekplaats

Bestemming

Vertrektijd

Aanvang terugreis

Dient de bus ter beschikking te blijven?
JaNee

Omschrijf uw programma

Welke vorm van communicatie heeft uw voorkeur?
E-mailTelefoon