PSV Spelersbus

BBA Tours, onderdeel van Kupers Touringcars, is officieel partner van PSV.

Dat houdt in dat wij al het vervoer voor PSV verzorgen. Wij vervoeren niet alleen de spelers van PSV en jong PSV, maar ook de jeugdelftallen van PSV en het vrouwenelftal van PSV / FC Eindhoven. Daarnaast vervoeren wij ook alle supporters van PSV.

Kupers Touringcars beschikt daarvoor over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. De spelersbus van PSV is voorzien van 36 zitplaatsen met lederen bekleding en één reisleidersstoel, totaal maximaal 37 zitplaatsen. Daarnaast beschikt de spelersbus van PSV over 8 tafels voorzien van het logo van PSV, een keuken voorzien van twee koelkasten, werkblad met spoelbak en kraan (warm/koud) en combimagnetron, een Espresso apparaat, 4 tv schermen inclusief Digitenne met Fox Sports Eredivisie, een DVD speler, een CD speler, Laptopaansluiting, WIFI en een toilet.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn met de PSV Spelersbus? Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op met ons kantoor via telefoonnummer (0495)-456600 .

 

Naam bedrijf(indien van toepassing)

Aanhef
Dhr.Mevr.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw straat en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Informatie over uw aanvraag:

Reisdatum

Aantal dagen

Verwacht aantal personen

Vertrekplaats

Bestemming

Vertrektijd

Aanvang terugreis

Dient de bus ter beschikking te blijven?JaNee

Omschrijf uw programma

Welke vorm van communicatie heeft uw voorkeur?EmailTelefoonPost