Parels van Limburg

v.a. € 82,95 p.p.

De parels van Limburg, de prachtige abdij Ulingsheide en kasteel Keverberg.

We beginnen de dag met een bezoek aan de prachtige abdij Ulingsheide, waar we genieten van een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai. Deze voormalige abdij omvat een kapel en alle bijbehorende gebouwen, en beschikt over een prachtige kloostertuin.

Na de koffie maken we een mooie tocht door de omgeving, begeleid door een deskundige gids. Na terugkomst staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Vervolgens rijden we naar het meest verrassende kasteel van Nederland: de Keverberg. Dit kasteel is herbouwd op de ruïne met de modernste technieken en materialen, en beschikt over een glazen dak en een lift voor 12 personen.

U krijgt een film te zien over de geschiedenis en herbouw van het kasteel en maakt onder leiding van een gids een rondleiding. Op de vierde etage kunt u genieten van het fenomenale uitzicht over de Maas. Rondom het kasteel bevinden zich kasteeltuinen en een marktpleintje met gezellige terrasjes en winkeltjes.
We sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner en rijden daarna huiswaarts, waar u kunt terugkijken op een prachtige dag vol met het moois van Limburg.

Inbegrepen

1x koffie of thee met Limburgse vlaai
Rondrit met gids
Lunch
Bezoek aan kasteel Keverberg o.l.v. gids
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 89,95 p.p.
41 a 45 pers. € 85,95 p.p.
46 a 50 pers. € 82,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan