Pantropica

v.a. € 79,95 p.p.

Pantropica (voorheen Orchideeënhoeve). Verre werelden, zo dichtbij.

Vanaf de opstapplaatsen rijden we richting de Noordoostpolder naar Luttelgeest, waar we Pantropica bezoeken. Hier kunt u duizenden orchideeën bewonderen en bijzondere orchideeën zien die op unieke wijze in de kwekerij worden gekweekt. Verken avontuurlijke junglepaden, loopbruggetjes, rotspartijen, kabbelende beekjes, exotische watervallen en pittoreske huisjes, en waan u in een tropische wereld. De Vlindertuin is zeker een bezoek waard, met zijn vele prachtig gekleurde vlinders die zomaar op uw schouder komen zitten.

Bij aankomst in Luttelgeest staat koffie met gebak voor u klaar. Na de koffie kunt u de prachtige tuinen en kassen bezichtigen. Een smakelijke koffietafel met kroket wordt voor u geserveerd, waarna u verder kunt genieten van de schitterende orchideeën. Bij vertrek krijgt u iets lekkers aangeboden.

Na het bezoek aan Pantropica rijden we terug richting Brabant. In Zeeland, bij Restaurant Het Witte Huis, sluiten we deze bijzondere dagtocht af met een diner.

Inbegrepen

2 x koffie met gebak
Lunch met kroket
Bezoek aan Pantropica
Bezoek aan Vlindertuin
Diner
Iets lekkers bij vertrek
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 89,95 p.p.
36 a 40 pers. € 82,95 p.p.
41 a 45 pers. € 81,95 p.p.
46 a 50 pers. € 79,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan