Kupers Touringcars, ruim 80 jaar een begrip op de weg


Al in 1931 reden er bussen van Kupers door Nederland. In die tijd richtte het bedrijf zich op vervoer van fabrieksmedewerkers in Midden-Limburg. Na een korte stop door de oorlog breidde Kupers in de jaren vijftig sterk uit. De steeds luxueuzere bussen worden sindsdien ook ingezet voor toeristische busreizen, binnen Nederland en naar het buitenland. Door de samenwerking met De Jong Intra Vakanties en later ook met Van der Biesen Travel breidde de touringcardiensten van Kupers zich uit met onder meer meerdaagse busreizen. De daaropvolgende samenwerkingen met Bolderman, Europa Speciaal Reizen en Interbus voegde excursiereizen aan het aanbod van Kupers toe. Kort daarna ging Kupers ook samenwerken met Stichting Tuinreizen, waardoor exclusieve tuinreizen onderdeel zijn gaan uitmaken van het reisaanbod van Kupers. Het huidige Kupers Touringcars biedt alle denkbare bustrips en busreizen, waarbij kwaliteit, service en veiligheid steeds voorop staan.

Keurmerk voor absolute kwaliteit
In 1998 werd Kupers Touringcars het eerste Keurmerk Touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Deze aspecten worden gewaarborgd door constante controle en het onderhouden van een kwaliteitssysteem. Passagiers van Kupers Touringcars profiteren van de zekerheid van zeer veilige en comfortabele touringcars, vakbekwame en servicegerichte chauffeurs en strikte naleving van de rij- en rusttijdenwet.

Kupers & BBA Tours

Op 1 januari 2018 heeft Kupers Touringcars de bedrijfsactiviteiten van het is Tilburg gevestigde BBA Tours overgenomen. BBA Tours werd opgericht in 1928 en is een begrip in Brabant. De vestiging in Tilburg zal blijven bestaan en door de samenvoeging ontstaat er één van de grootste touringcarbedrijven in Nederland. Voor u als klant betekent dit meer flexibiliteit en kwaliteit. 

 

 

Wilt u met een groep op reis? Bekijk dan onze website voor Groepsreizen

Wilt u een dagtocht of excursiereis maken? Bekijk dan Busreizen