Over Kupers

Onderweg sinds 1931.
Wij rijden, jij geniet!

Dé touringcar specialist van
Zuid-Nederland!

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Bij ons is iedere denkbare touringcarreis te regelen. Wij staan open voor jouw specifieke wensen, zodat jij en jouw klas, voetbalclub, zakenpartners of vereniging geheel zorgeloos met ons kunt reizen. Kwaliteit, service en veiligheid: daar staan wij garant voor! Naast kwaliteit, service en veiligheid is ook flexibiliteit een van onze eigenschappen. Of je nu met een groep van 15, 50, 120 of 300 personen bent, wij hebben altijd een pasklare oplossing voorhanden!

Foto: Standaard touringcar, Rome, Italië

Kupers als werkgever.

Werken bij Kupers betekent dat je onderdeel wordt van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan! Aan jou om die kansen te grijpen en samen met ons door te groeien. Iedere dag rijden onze bussen vele kilometers door Nederland en ver daarbuiten. Van dagtochten in eigen land, zoals bijvoorbeeld de Efteling, Beekse Bergen of een evenement. Tot meerdaagse reizen door heel Europa. Onze touringcars zijn een bekend gezicht op de snelweg!

Chauffeur: Joey

Kupers Reisinfo.

Kupers Reisinfo is hét allround reisbureau voor al uw reizen. Geniet van een onbezorgde vakantie en laat u vooraf goed informeren door de reisspecialisten van Kupers Reisinfo.

Partner: Kupers reisinfo

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie over een schoolreis, meerdaagse reis of het huren van een touringcar voor je eigen groep? Of heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Mail ons.

Voor algemene vragen kun je via e-mail contact met ons opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar info@kupers.nu. Zoek je een mailadres van een specifieke medewerker of afdeling, bel ons dan, en wij zullen u in contact brengen met de juiste afdeling!

Bel ons.

Zoek je contact met een specifieke medewerker, afdeling of kantoor? Bel dan tussen 9.00 en 17.00 uur naar +31 (0)495 456 600.

Bezoek ons.

Hoofdkantoor Weert
Kelvinstraat 1, 6003 DH Weert

Vestiging Eindhoven
De Run 4232, 5503 LL Veldhoven

Vestiging Tilburg
Géén bezoekadres

Stel jouw vraag via ons contactformulier hiernaast. Dit contactformulier is niet voor vragen over het huren van een touringcar, hiervoor kun je ons offerte aanvraag formulier invullen. Voor vergeten of verloren items in onze touringcars kun je kijken op de pagina gevonden voorwerpen.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten voor ons? Onze collega’s beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Stap nu in bij Kupers Touringcars en bouw mee aan de toekomst van ons touringcarbedrijf. Jouw frisse blik, lef en ambitie helpt onze organisatie vooruit.