Offerte aanvraag formulier

Wat kost het om een touringcar te huren?

De vraag: ‘wat kost het ons om een touringcar te huren?’ krijgen wij regelmatig te horen. Echter kunnen wij hier niet meteen een antwoord op geven. Dit aangezien de prijs voor een offerte afhankelijk is van veel factoren. Wij geven je graag een overzicht wat er belangrijk is om aan ons te laten weten tijdens jouw offerte aanvraag.

Gewenste datum en tijd.

Een erg belangrijk aspect van je aanvraag is de datum en tijd. In sommige periodes is het erg druk, hierdoor kan de prijs hoger zijn. De tijd is ook erg belangrijk, een goede planning is hierbij de key. Onze chauffeurs horen zich te houden aan de rust- en rijtijdenwet en het aantal uren van onze chauffeurs heeft dus ook invloed op de prijs.

Vertrekplaats.

Betreft het een enkele-, een retour-, of een meerdaagse reis? Een erg belangrijk aspect om te weten, want zo weten we hoeveel uur we de touringcar inclusief chauffeur moeten inzetten. Wat is de vertrekplaats of plaatsen en hoeveel mensen dienen er onderweg nog opgehaald te worden? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de prijs.

Aantal personen.

Een van de belangrijkste aspecten is het aantal personen. Hierop kunnen wij de inzet van onze touringcars aanpassen. Bij grote groepen zullen wij wellicht een dubbeldekker moeten inzetten, terwijl we bij kleine groepen onze midibussen kunnen gebruiken.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten voor ons? Onze collega’s beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Stap nu in bij Kupers Touringcars en bouw mee aan de toekomst van ons touringcarbedrijf. Jouw frisse blik, lef en ambitie helpt onze organisatie vooruit.