• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Offerte aanvraag formulier

Touringcar huren?
Wij rijden, jij geniet! _

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen voor het huren van een touringcar. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. Door het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen, kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Indien u vragen heeft, neem dan graag contact met ons op tijdens kantooruren met +31 (0) 495 456 600.

Een bus huren, hoe werkt dat?

Een touringcar huren,
wat kost dat precies? _

De vraag: ‘Wat kost het ons om een bus te huren?’ krijgen wij regelmatig te horen. Echter kunnen wij hier niet meteen antwoord op geven. Dit aangezien de prijs voor een offerte afhankelijk is van vele factoren. Wij geven u graag een overzicht wat er belangrijk is om aan ons te laten weten tijdens jouw offerte aanvraag.

De gewenste datum én tijd.
Een erg belangrijk aspect van je aanvraag is de datum en tijd. In sommige periodes is het erg druk, hierdoor kan de prijs hoger zijn. De tijd is ook erg belangrijk, een goede planning is hierbij de key. Onze chauffeurs horen zich te houden aan de rust- en rijtijdenwet en het aantal uren van onze chauffeurs heeft ook invloed op de prijs.

Vertrekplaats en bestemming.
Betreft het een enkele of een retour reis, dit is erg belangrijk om te weten. Zo weten we voor hoeveel uur we een bus inclusief chauffeur moeten inzetten. Wat is de vertrekplaats of plaatsen, en hoeveel mensen dienen er onderweg nog te worden opgehaald. Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

Aantal personen.
Een van de belangrijkste aspecten is het aantal personen. Hierop kunnen wij de inzet van onze bussen aanpassen. Bij grote groepen zullen wij wellicht een dubbeldekker moeten inzetten, terwijl we bij kleine groepen wellicht onze midibussen kunnen gebruiken.

Extra wensen.
Catering aan boord, tickets voor een evenement erbij boeken of een compleet verzorgde dagtocht? Alles kan geregeld worden, echter heeft dit natuurlijk ook invloed op de prijs.

Werken bij Kupers.

We hoeven jou niet te vertellen dat we één van de grootste touringcarbedrijven in de regio zijn, dat wist je waarschijnlijk al. Maar weet je ook dat wanneer je bij ons komt werken, je er direct 250 collega’s bij hebt? En dat we dagelijks ongeveer 3000 passagiers op een veilige en milieuvriendelijke manier naar hun bestemming brengen?

> Start jouw reis bij Kupers Touringcars nu...

Volg ons online.