• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Nieuwsbrief, 8 juni 2020

Zeer geachte klant, 

Wij hopen dat het goed met u gaat!

De coronacrisis raakt ons allemaal en zo ook ons bedrijf, nagenoeg alle touringcars staan helaas al lange tijd stil. En dat terwijl we eigenlijk volop onderweg zouden zijn naar talloze leuke bestemmingen. Maar gezondheid staat voorop, dus helaas is het niet anders en we moeten nog even geduld hebben.

Vooruitzichten
Maar we kijken zoals altijd vol vertrouwen naar de toekomst. Binnen de mogelijkheden die de regelgeving rondom het corona-virus ons biedt, zijn we er weer meer dan klaar voor om u in onze touringcars te verwelkomen. Op dit moment is de maximum te gebruiken capaciteit van de touringcar door de 1,5 meter regel beperkt tot 22 personen. Voor groepen met jonge kinderen is het nu al mogelijk om het grootste deel van de zitplaatsen in een touringcar te gebruiken voor bijvoorbeeld een schoolreisje of groepsuitje naar een pretpark, dierentuin of andere bestemming!

Wij hopen dat het aantal te vervoeren personen per 1 juli of uiterlijk per 1 september omhoog kan naar de maximale capaciteit van onze touringcars, daarover zijn we intensief in overleg met de verantwoordelijke instanties. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen op dit gebied.

Vanzelfsprekend vragen we gasten die last hebben van corona-achtige klachten om niet te reizen en als we ons samen aan enkele belangrijke regels houden, dan moet het goed komen.

Geen aanbetaling & gratis annuleren
Wij nodigen u uit om uw busreis voor de komende tijd alvast te reserveren. Wees de drukte voor en kies voor de eerlijke prijzen en beste kwaliteit van Kupers Touringcars. Ons enthousiaste team van chauffeurs en de 78 luxe touringcars met milieuvriendelijke EURO6-motoren staan voor u klaar. Maak uw boeking, maar doe géén aanbetaling, en betaal ook géén annuleringskosten als uw reis door onverwachte omstandigheden toch niet door kan gaan. Deze flexibele voorwaarden gelden voor alle reserveringen met vertrekdatum t/m 31 december 2020, u kunt dus zonder enig (financieel) risico uw reis bij ons reserveren. Wij waarderen u als klant en zijn dus optimaal flexibel in deze bijzondere tijden.

Wij investeren in de toekomst
Ondanks de lastige tijd waarin we ons momenteel bevinden, investeren we toch in de toekomst. U ziet dat op de foto bovenin deze pagina, waar u de 12 nieuwe touringcars ziet staan die wij voor ú geïnvesteerd hebben in 2020. Vol vertrouwen zien wij de komende tijd tegemoet en we hopen snel weer op volle kracht voor u aan de slag te mogen. Ons team staat voor u klaar.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in één van onze touringcars, en tot die tijd: blijf gezond!

Team Kupers Touringcars