• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Nieuwsbrief, 26 juni 2020 – Wij rijden weer op volledige bezetting

Wellicht heeft u het gehoord tijdens de persconferentie; touringcarbedrijven mogen weer op volle bezetting rijden. Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee! Dit gaat wel nog gepaard met een aantal veiligheidsvoorwaarden. Er is in de touringcar een mondkapjesplicht en de chauffeur zal een korte gezondheidscheck doen. De luchtverversing in de touringcars is werkelijk goed geregeld en doet niet onder voor die in een vliegtuig (presteert op sommige onderdelen zelfs beter!). Er is een tochtvrije luchtafvoer die voor een goede circulatie zorgt van verse buitenlucht.

Om te vieren dat wij weer mogen rijden ontvangt u van ons 5% korting op de offerte wanneer u vóór 15 juli een offerteaanvraag bij ons doet!

Splinternieuwe VIP bus
Op zoek naar nóg meer luxe en comfort tijdens uw reis? Onze VIP touringcar heeft extra ruime fauteuils en vergadertafels die ideaal zijn om onderweg een zakelijke presentatie te geven. Een uitstekende manier om uw gewaardeerde zakenrelaties in de watten te leggen. De ronde zithoek biedt plaats aan acht gasten die hun reistijd optimaal kunnen benutten door te vergaderen.

Faciliteiten
Deze 32-persoons touringcar is voorzien van verstelbare fauteuils met veiligheidsgordels, voetsteunen, verstelbare hoofdsteunen, bekerhouders, draadloze microfoon voor presentaties, laptopaansluiting (HDMI om laptop op schermen aan te sluiten) met 230V- stopcontacten. De grote keuken in het midden van de bus is voorzien van een koffiemachine, magnetron en een royaal werkblad om consumpties op te bereiden. De vier koelingen zorgen ervoor dat er altijd een gekoeld drankje klaarstaat voor uw gasten.

Zoals bij alle touringcars het geval is, kunnen wij uiteraard ook in deze bus de gehele catering voor u verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos: denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid drankassortiment en lunchpakketten voor onderweg! Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de diensten van een hostess, zodat u zich geheel op de gasten kunt focussen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze touringcar >