Meerdaagse reizen

Enkele dagen weg?
Wij rijden, jij geniet!

Welkom bij onze onvergetelijke meerdaagse busreizen! Als je op zoek bent naar een comfortabele en zorgeloze manier om nieuwe bestemmingen te verkennen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze busreizen bieden de perfecte combinatie van comfort, gemak en avontuur, waardoor je optimaal kunt genieten van elke minuut van je reis!

Dé leukste meerdaagse reizen in binnen- en buitenland!

Wij bieden diverse meerdaagse reizen aan voor zowel kleine als grote groepen. Onze meerdaagse reizen worden uitgevoerd met onze luxe touringcars, waarmee we bestemmingen door heel Europa bezoeken. Ga met ons mee naar de mooiste bestemmingen, geheel verzorgd met overnachtingen, excursies, lunches en diners. Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld speciaal voor jullie of willen jullie liever een meerdaagse reis geheel op maat gemaakt naar de wensen van jullie groep?

Alleen vervoer nodig?

Heb je jouw groepsreis al helemaal uitgestippeld en ontbreekt alleen nog het vervoer? Wij maken het complete vervoersplan inclusief route om iedereen zo dicht mogelijk bij huis op te halen.

Vervoer per luxe touringcar.

Al onze reizen worden uitgevoerd met een luxe touringcar, voor iedere groepsgrootte hebben wij passend vervoer! Wij beschikken immers over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland! Daar durven we best trots op te zijn!

Kupers merchandise.

Wil je een leuk aandenken aan jouw reis met Kupers Touringcars? Bestel dan nu onze unieke merchandise, met leuke items voor onderweg! Alles geheel in Kupers stijl en kleuren!

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten voor ons? Onze collega’s beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Stap nu in bij Kupers Touringcars en bouw mee aan de toekomst van ons touringcarbedrijf. Jouw frisse blik, lef en ambitie helpt onze organisatie vooruit.