Sluizentocht Maastricht

Sluizentocht Maastricht

v.a. € 85,95 p.p.

Vier sluizentocht rondom Maastricht.

We vertrekken vanaf uw opstapplaats naar Maastricht, waar we inschepen voor een boottocht van vier uur. Vanaf de Maas varen we naar de sluis van Bosscherveld en komen dan op de Zuid-Willemsvaart. Dit kanaal, aangelegd in 1825, lijkt op een wandelpad door het bos. Bij de sluis van Neerharen worden we 9 meter omhoog geschut, en dat herhaalt zich bij de sluis van Lanaken. Vervolgens varen we op het imposante Albertkanaal, waar de kanaalgravers door heuvels en mergel hebben gegraven; de wanden rijzen soms wel 60 meter hoog uit het water op.

In de sluis van Ternaaien worden we weer 15 meter omlaag geschut, waarna we op de Maas verder varen langs de hellingen van de Sint-Pietersberg terug naar Maastricht. Tijdens de boottocht wordt u ontvangen met koffie en Limburgse vlaai en rond het middaguur wordt een koffietafel geserveerd.

Na de boottocht heeft u nog wat tijd om Maastricht te verkennen. Vervolgens rijden we terug naar Brabant, waar deze dagtocht wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Inbegrepen

2x koffie met vlaai
4 uur durende boottocht
Koffietafel
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 92,95 p.p.
41 a 45 pers. € 87,95 p.p.
46 a 50 pers. € 85,95 p.p.

Let op!

v.a. 9 mrt t/m 27 april op zaterdag
v.a. 1 mei t/m 6 juli op woensdag en zaterdag
v.a. 8 juli t/m 31 augustus op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag
v.a. 4 september t/m 28 september op woensdag en zaterdag
v.a. 5 oktober t/m 26 oktober op zaterdag

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan