Maasparels en museumbezoek

Maasparels en museumbezoek

v.a. € 94,95 p.p.

Bezoek aan museum terug in de tijd en rondvaart langs de oevers van de Maasparels.

Museum Terug in de Tijd is een museum in het Limburgse plaatsje Horn, dat een verzameling voorwerpen en producten uit de jaren zestig en zeventig van de 20e eeuw tentoonstelt, zoals ze destijds in Nederland verkrijgbaar waren. Het museum heeft verschillende winkels nagebouwd en ingericht met producten uit die tijd.

De verzameling is ontstaan dankzij de eigenaren, verwoede verzamelaars die jarenlang rommelmarkten en antiekbeurzen bezochten om snuisterijen en verzamelobjecten bijeen te brengen. Verloren gegane herinneringen komen hier weer tot leven, en u valt van de ene verbazing in de andere. De vele voorwerpen, zoals een oude ingerichte keuken, oude auto’s, een huiskamer en een oude fietsenwinkel, tonen de enorme veranderingen van de afgelopen eeuw. Nooit veranderde er zoveel in 100 jaar, wat de periode van 1900 tot heden bijzonder interessant maakt voor iedereen. U ziet de mooie nostalgische voorwerpen uit de jaren vijftig en zestig en de beginnende welvaart na de Tweede Wereldoorlog.

We vertrekken vanaf uw opstapplaats en rijden rechtstreeks naar Horn, waar een heerlijk kopje koffie of thee met vlaai op u wacht. Daarna kunt u het museum op eigen gelegenheid verkennen. Na het museumbezoek staat er een heerlijke lunch voor u klaar, waarna we naar Maasbracht rijden voor een prachtige twee uur durende rondvaart.

Tijdens deze boottocht varen we onder andere door de haven van Maasbracht, een van de grootste binnenvaarthavens van Europa. Deze rondvaart biedt u de unieke kans om langs de schitterende oevers van Maasparels te varen, waar u getrakteerd wordt op eersteklas uitzichten. We sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inbegrepen

Bezoek aan museum ‘terug in de tijd’
1x koffie of thee met 1x vlaai
Lunch
2 uur durende rondvaart
3-gangen diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 99,95 p.p.
41 a 45 pers. € 98,95 p.p.
46 a 50 pers. € 94,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan