Luxe touringcars

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46-66 zitplaatsen. Allen zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we voor u uiteraard de gehele catering op maat kunnen verzorgen. Voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler.

Er zijn 3 classificaties te onderscheiden als het gaat om de stoelopstelling:

Tourist Class
In deze opstelling wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. Stoelen staan op 75 cm steekafstand en rugleuningen zijn verstelbaar.

Comfort Class
Comfort Class touringcars zijn te onderscheiden door de royalere stoelafstand van minimaal 85 cm [steek], de verstelbare voetensteunen en de in te stellen rugleuning [35 graden].

Luxury Class
Onze Luxury Class bussen beschikken over comfortabele fauteuils met luxe bekleding, zijwaarts verstelbare passagiersstoelen, verstelbare voetsteunen, een uitklapbaar tafeltje met bekerhouder, goede airco en warmteregeling, persoonlijk leeslampje met LED verlichting, stopcontacten, wegklapbare LCD-schermen, Audio DVD Multimedia systeem, milieuvriendelijke Euro-6 motoren en ze zijn geluidsarm door extra ventilatie. De stoelafstand is 92 cm en de rugleuning is ruim verstelbaar. Neemt u gerust contact op met ons kantoor als u informatie wenst over de beschikbaarheid daarvan via telefoonnummer (0495)-456600.

Royal Class
Bij Royal Class komt daar nog een schepje bovenop. De stoelafstand is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden. Onze Royal Class bussen beschikken over 40 zitplaatsen, maar tevens 44RC, 48RC en 66RC is mogelijk. Neemt u gerust contact op met ons kantoor als u informatie wenst over de beschikbaarheid daarvan via telefoonnummer (0495)-456600.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken!