Luxe touringcar tot 62 personen

Luxe touringcar huren

Voor het vervoer per touringcar zijn er verschillende niveau’s van comfort die wij aanbieden. Het aantal zitplaatsen verschilt per niveau van comfort, maar ligt tussen de 33 en 62 zitplaatsen. Onze touringcars beschikken over luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler.

Er zijn 4 classificaties touringcars die u kunt huren:

Tourist Class touringcar 

In deze opstelling wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. De stoelen in de bus staan op 75 cm steekafstand en rugleuningen zijn verstelbaar.

Comfort Class touringcar

Comfort Class touringcars zijn te onderscheiden door de royalere stoelafstand van minimaal 85 cm [steek], de verstelbare voetensteunen en de in te stellen rugleuning [35 graden].

Luxury Class touringcar

Onze Luxury Class touringcars worden ingesteld op 92 cm stoelafstand en hebben tal van moderne faciliteiten, zoals een centraal multimediasysteem en stopcontacten bij iedere stoel. Er is overal mooie led-verlichting aanwezig en er is een ruimer toilet dan u normaal gewend bent in een touringcar. Ook het toilet is ruimer en beter toegankelijk dan ooit.

Royal Class touringcar

Bij Royal Class komt daar nog een schepje bovenop. De stoelafstand in deze bus is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden.

Luxe touringcar met aanhanger

Uiteraard kunnen deze bussen van extra laadruimte worden voorzien door één van onze bagageaanhangers. Ideaal voor bijvoorbeeld fietsvakanties of andere tripjes waar veel bagage meegenomen moet worden.

Milieuvriendelijk reizen

Reizen met de bus is een van de minst milieubelastende vervoersmiddelen. Omdat de touringcars een hoge bezettingsgraad hebben, stoten reizigers in een bus minder CO2 uit. Daarnaast voldoen onze touringcars aan de strenge milieu-eisen en beschikken we over moderne EURO 6 motoren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ