Luxe touringcar huren

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46-66 zitplaatsen. Alle touringcars die u bij Kupers Touringcars huurt zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we voor u uiteraard de gehele catering op maat kunnen verzorgen. Ook beschikken al onze touringcars over luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler.

Er zijn 4 classificaties touringcars die u kunt huren:

Tourist Class touringcar 
In deze opstelling wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. De stoelen in de bus staan op 75 cm steekafstand en rugleuningen zijn verstelbaar.

Comfort Class touringcar
Comfort Class touringcars zijn te onderscheiden door de royalere stoelafstand van minimaal 85 cm [steek], de verstelbare voetensteunen en de in te stellen rugleuning [35 graden].

Luxury Class touringcar
Onze Luxury Class touringcars beschikken over comfortabele fauteuils met luxe bekleding, zijwaarts verstelbare passagiersstoelen, verstelbare voetsteunen, een uitklapbaar tafeltje met bekerhouder, goede airco en warmteregeling, persoonlijk leeslampje met LED verlichting, stopcontacten, wegklapbare LCD-schermen, Audio DVD Multimedia systeem, milieuvriendelijke Euro-6 motoren en ze zijn geluidsarm door extra ventilatie. De stoelafstand is 92 cm en de rugleuning is ruim verstelbaar. Neemt u gerust contact op met ons kantoor als u informatie wenst over de beschikbaarheid van de Luxury class bus via telefoonnummer (0495)-456600.

Royal Class touringcar
Bij Royal Class komt daar nog een schepje bovenop. De stoelafstand in deze bus is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden. Onze Royal Class bussen beschikken over 40 zitplaatsen, maar tevens 44RC, 48RC en 66RC is mogelijk. Neemt u gerust contact op met ons kantoor als u informatie wenst over de beschikbaarheid daarvan via telefoonnummer (0495)-456600.

Heeft u interesse in het huren van een van de bovenstaande luxe touringcars? Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

Naam bedrijf (indien van toepassing)

Aanhef
DhrMevr

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Informatie over uw aanvraag:

Reisdatum

Aantal dagen

Verwacht aantal personen

Vertrekplaats

Bestemming

Vertrektijd

Aanvang terugreis

Dient de bus ter beschikking te blijven?
JaNee

Omschrijf uw programma

Welke vorm van communicatie heeft uw voorkeur?
E-mailTelefoon