Luxe touringcar huren

Wilt u een luxe touringcar huren voor een evenement, schoolreisje, personeelsuitje of iets anders? Zoek dan niet verder. Wij hebben een passende touringcar in ons uitgebreide wagenpark voor iedere gelegenheid. De touringcars die wij aanbieden behoren tot de meest milieuvriendelijke en veilige vervoersmiddelen. Wij verhuren touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg en Noord-Brabant. Wij kunnen enkel vervoer verzorgen, maar ondersteunen u ook graag bij een geheel op maat gemaakt dag- of meerdaags programma.

Capaciteit

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46 tot en met maximaal 66 zitplaatsen. Alle touringcars die u bij Kupers Touringcars huurt zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we uiteraard de gehele catering voor u op maat kunnen verzorgen. Ook beschikken al onze touringcars over luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, cd en dvd-speler.

Verschillende classificaties

Er zijn 3 classificaties touringcars die u kunt huren:

Tourist Class touringcar

In deze opstelling wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. De stoelen in de bus staan op 75 cm steekafstand en rugleuningen zijn verstelbaar.

Comfort Class touringcar

Comfort Class touringcars zijn te onderscheiden door de royalere stoelafstand van minimaal 85 cm steekafstand, de verstelbare voetensteunen en de in te stellen rugleuning tot maximaal 35 graden.

Luxury Class touringcar

Onze Luxury Class touringcars beschikken over comfortabele fauteuils met luxe bekleding, zijwaarts verstelbare passagiersstoelen en verstelbare voetsteunen. Daarnaast heeft de Luxury Class touringcar een uitklapbaar tafeltje met bekerhouder, goede airco en warmteregeling, persoonlijk leeslampje met LED verlichting, stopcontacten, wegklapbare LCD-schermen, Audio DVD Multimedia systeem. Deze touringcars beschikken over  milieuvriendelijke Euro-6 motoren en zijn geluidsarm door extra ventilatie. De stoelafstand is 92 cm en de rugleuning is ruim verstelbaar.

Royal Class touringcar

Bij Royal Class komt daar nog een schepje bovenop. De stoelafstand in deze bus is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden. Onze Royal Class bussen beschikken over 40 zitplaatsen, maar tevens 44RC, 48RC en 66RC is mogelijk.

Heeft u interesse in het huren van een van de bovenstaande luxe touringcars? Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken!

 

Naam bedrijf(indien van toepassing)

Aanhef
Dhr.Mevr.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw straat en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Informatie over uw aanvraag:

Reisdatum

Aantal dagen

Verwacht aantal personen

Vertrekplaats

Bestemming

Vertrektijd

Aanvang terugreis

Dient de bus ter beschikking te blijven?JaNee

Omschrijf uw programma

Welke vorm van communicatie heeft uw voorkeur?EmailTelefoonPost