• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Kupers Touringcars neemt De Kruyff Touringcars over

De activiteiten van De Kruyff Touringcars uit Eindhoven worden per 1 januari 2017 samengevoegd met die van Kupers Touringcars uit Weert. Voor de klanten van De Kruyff verandert er in de dagelijkse gang van zaken weinig. Maar beide bedrijven denken met dankzij de fusie wel voor nog meer kwaliteit en flexibiliteit te kunnen zorgen.

De vestiging van De Kruyff in Eindhoven blijft bestaan en het logo van de uit 1928 stammende onderneming wordt eveneens gehandhaafd. Ook blijven dezelfde contactpersonen voor klanten op hun plaats. De winst zit hem in de aansturing vanuit wat één van de grootste touringcarbedrijven in het zuiden van Nederland wordt. “We zijn ervan overtuigd dat we door deze combinatie nóg beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten, en dat we de kwaliteit naar een nóg hoger niveau kunnen tillen”, aldus Peter Tonnaer, directeur van De Kruyff Touringcars.

Groot verzorgingsgebied

Kupers Touringcars directeur Bert Fonteijn ziet de mogelijkheden die ontstaan als gevolg van de schaalvergroting. “Ons belangrijkste streven is de klant het beste te bieden van twee werelden: de professionele dienstverlening van een grote organisatie, maar juist ook de flexibiliteit en persoonlijke benadering van een kleinere.”

Kupers was al enige tijd bezig met de mogelijkheid om uit te breiden in de richting van Eindhoven, legt Fonteijn uit. “In Limburg is onze naamsbekendheid heel goed. Als we om ons heen kijken liggen België en Duitsland in de buurt, en Eindhoven is een groot verzorgingsgebied met veel inwoners dat om die reden voor ons aantrekkelijk is.” Dat er uiteindelijk voor werd gekozen om met De Kruyff in zee te gaan, heeft te maken met prioriteiten in de bedrijfsvoering. “We hebben dezelfde moraal als het om kwaliteit gaat, want die moet hoog zijn. Op dat gebied zitten Kupers en De Kruyff absoluut op één lijn.”

Minibussen en dubbeldekkers

De Kruyff Touringcars heeft twintig medewerkers en dertien touringcars, en werkt al jaren samen met Pelikaan Reizen uit Zevenbergen. Pelikaan biedt dagreizen, geregeld groepsvervoer, meerdaagse reizen en transfers aan. Kupers heeft veertig touringcars tot zijn beschikking, variërend van minibussen voor negentien personen tot dubbeldekkers voor negentig mensen. Het totale personeelsbestand betreft 150 mensen, waarvan een deel werkzaam is voor Kupers Reisinfo (reisbureau) en Kupers Reizen (stedentrips). De nieuwe combinatie zal reizen blijven uitvoeren voor De Jong Intra Vakanties, Pelikaan Reizen en andere touroperators.