Keukenhof

v.a. € 73,95 p.p.

Keukenhof een fleurig en geurig dagje uit.

Tulpen uit… Hoe vaak zijn onze beroemde tulpen al niet bezongen? In de Keukenhof staan de voorjaarsbollen centraal. De afgelopen jaren is er geen overkoepelend thema; in plaats daarvan krijgen de individuele bloemenshows elk hun eigen thema, waardoor een bezoek aan de Keukenhof nog afwisselender wordt.

De geschiedenis van de Keukenhof gaat terug naar de 15e eeuw, toen op deze plek werd gejaagd en kruiden werden verzameld voor de keuken van het kasteel van Jacoba van Beieren. Na haar overlijden kwam Keukenhof in handen van rijke koopmansfamilies. Baron en Baronesse Van Pallandt lieten landschapsarchitecten een tuinontwerp maken rond het kasteel, gebaseerd op de Engelse landschapsstijl. Dit ontwerp vormt nog altijd de basis van de Keukenhof.

In 1949 werd de eerste bloemententoonstelling in de open lucht georganiseerd, wat uitgroeide tot een jaarlijks terugkerend evenement dat grote aantallen bezoekers uit de hele wereld trekt. Zo ontstond de Keukenhof zoals we die nu kennen.

Naast de prachtige tuinen buiten zijn er ook binnententoonstellingen, die wekelijks wisselen en telkens een andere bloem centraal stellen. Kortom, een zee van bloemen wacht op u. Op de heenreis genieten we van een kopje koffie met gebak, en op de terugweg wordt u getrakteerd op een heerlijk diner.

Inbegrepen

2x koffie met gebak
Entree Keukenhof
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 87,50 p.p.
36 a 40 pers. € 81,50 p.p.
41 a 45 pers. € 77,50 p.p.
46 a 50 pers. € 73,50 p.p.

Let op!

De keukenhof is geopend van 21 maart t/m 12 mei!

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan