Groepsvervoer

Groepsvervoer voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar groepsvervoer voor bijvoorbeeld een schoolreisje, bedrijfsfeestje, een bruiloft, een congres, verenigingsuitje of bent u de organisator van een festival en op zoek naar een veilige manier om iedereen te vervoeren? Het maakt niet uit of u een kleine of een grote groep heeft die van A naar B moet worden gebracht. Voor iedere groep hebben wij passend groepsvervoer, waarbij we u graag verder helpen met het maken van de juiste keuze.

Groepsvervoer regelen met een uitgebreid wagenpark

Kupers Touringcars beschikt over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland en daar zijn we trots op! Er zijn veel verschillende mogelijkheden voorhanden voor groepsvervoer op maat. Neemt u bijvoorbeeld een kijkje in ons wagenpark. Met een grotere groep kiest u bijvoorbeeld voor een luxe touringcar of dubbeldekker, terwijl een kleinere groep zich uitstekend laat vervoeren door een minibus.

Schoolreisje met de bus

Op zoek naar een fijne, snelle manier van vervoer voor het aankomende schoolreisje? Het schoolreisje moet zo vlekkeloos mogelijk verlopen en wij helpen daar graag mee! Of u nu op zoek bent naar een schoolreisje dat al helemaal geregeld is of alleen het vervoer. Met beide opties helpen we u graag. Bekijk ook onze ideeën voor leuke schoolreisjes.

Groepsvervoer voor personeel

Voor optimaal reisgenot van uw personeel kunnen we de First Class Touringcar of bijvoorbeeld de VIP bus aanraden. Als u personeel fan is van de voetbalclub PSV dan kunt u zelfs de PSV spelersbus huren indien deze beschikbaar is.

Vervoer van en naar congressen

Organiseert u een congres, seminar, symposium of bijvoorbeeld conferentie? Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarin bijvoorbeeld de optie van de Luxe VIP bus of de kleinere minibussen uitermate geschikt zijn voor het groepsvervoer van congressen.

Vervoer van en naar evenementen

Vaak komen er heel wat logistieke uitdagingen kijken bij het organiseren van een evenement. Wij helpen graag met de begeleiding van een evenement en regelen graag het vervoer voor u. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de routes, het informeren van uw gasten en de begeleiding ter plaatse.

Offerte aanvragen

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ