• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Groepsreizen

Groepsvervoer voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar groepsvervoer voor bijvoorbeeld een schoolreisje, bedrijfsfeestje, een bruiloft, een congres of verenigingsuitje of ben je organisator van een festival en op zoek naar een veilige manier om iedereen te vervoeren? Of het nu gaat om een kleine of grote groep die van A naar B moet worden gebracht: wij hebben passend groepsvervoer. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Groepsvervoer regelen met een uitgebreid wagenpark

Kupers Touringcars beschikt over een van de jongste en modernste wagenparken van Nederland en daar zijn we trots op! Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor groepsvervoer op maat. Neem eens een kijkje in ons wagenpark. Met een grotere groep kies je bijvoorbeeld voor een luxe touringcar of dubbeldekker, terwijl een kleinere groep zich uitstekend laat vervoeren door een midibus.

Schoolreisje met de bus

Met de klas op reis? Dat moet een onvergetelijke ervaring worden zonder gedoe onderweg. Wij zorgen ervoor dat het vervoer vlekkeloos verloopt. Of je nu op zoek bent naar een compleet verzorgd schoolreisje of enkel vervoer: wij helpen je graag. Bekijk ook onze ideeën voor leuke schoolreisbestemmingen.

Groepsvervoer voor personeel

De First Class touringcar of VIP bus zijn de perfecte wagens om met het personeel op stap te gaan. Voorzien van alle gemakken gaan jullie comfortabel de weg op.

Leuke tip: is het personeel fan is van voetbalclub PSV, dan is het zelfs mogelijk de PSV-spelersbus te huren indien deze beschikbaar is.

Vervoer van en naar congressen

Congress, seminar, symposium of conferentie? Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarin bijvoorbeeld de Luxe VIP bus of de kleinere midibussen uitermate geschikt zijn voor het groepsvervoer van en naar congressen.

Vervoer van en naar evenementen

Vaak komen er heel wat logistieke uitdagingen kijken bij het organiseren van een evenement. Wij helpen graag met de begeleiding van een evenement en regelen het vervoer voor je. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de routes, het informeren van gasten en de begeleiding ter plaatse.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: