Groepsreis – Nederland – Den Haag

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Den Haag.

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Waar u aan het strand heerlijk uit kunt waaien en kunt genieten van een cocktail en verse vis, is er achter de duinen een culturele bom ontploft! De stad telt ruim 1100 rijksmonumenten en meer dan 1300 gemeentelijke monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de statige herenhuizen, paleizen en lommerrijke parken. Ook als kunstliefhebber bent u in Den Haag aan het juist adres. Laat u inspireren door bijzondere musea en prachtige tentoonstellingen. Ontdek het grootste schilderij van het land: Panorama Mesdag of bewonder het werk van Rembrandt in het Mauritshuis.

Al eeuwenlang is Den Haag het politieke centrum van ons land en daarmee is een bezoek aan het Binnenhof, de Ridderzaal en en het torentje van de minister-president een must! Het is zelfs mogelijk hier een rondleiding te doen met uw groep. Liever een dagje winkelen en tussendoor genieten van hapje en een drankje? In Den Haag vindt u niet alleen veel maar vooral een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés!

Excursiemogelijkheden.

Stadswandeling of fietstocht
Kom alles te weten over de hofstad tijdens een stadswandeling of fietstocht met een ervaren gids. Laat u alles vertellen over de mooiste historische gebouwen in het centrum en ontdek de geheimen van de stad. Liever buiten het centrum op ontdekkingstocht? Verken dan de bekende Schilderswijk! Deze multi-culti Haagse volksbuurt zit vol verhalen en anekdotes.

Bezoek aan het Binnenhof
Al eeuwenlang is het Binnenhof het politieke centrum van Nederland. Via het beroemde toegangspoortje loopt u het hof op. Neem tijdens een rondleiding onder leiding van een gids een kijkje in de Tweede Kamer en de Ridderzaal. Bekijk ook het beroemde Torentje, de werkkamer van de minister president.

Scheveningen
Eén van de twee badplaatsen van Den Haag is het bekende Scheveningen. Scheveningen heeft niet alleen zee, strand, duinen en heel veel strandpaviljoens maar staat ook garant voor vele leuke activiteiten. Stap in het reuzenrad of raas met 70 km per uur over een zipline. U kunt ook vele workshops volgen zoals een cocktail workshop, kitesurfen of salsadansen.

De Haagse Markt
De altijd drukke en sfeervolle Haagse markt is de grootste onoverdekte markt van Nederland. Op de markt kunt u een gigantische diversiteit aan verse producten vinden uit alle hoeken van de wereld. Uiteraard dragen de marktlieden bij aan de typische sfeer met hun Haagse accent dat over de hele markt galmt.

Madurodam
Wie kent het niet? De Nederlandse miniatuurstad is een hit bij toeristen. In het klein laat Madurodam alles zien waar ons kikkerlandje groot in is. De grote verhalen van ons land komen tot leven. Er is niet alleen veel te zien maar ook veel te doen. De attracties en interactie zorgen voor uitstekend vermaak.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.