Groepsreis – Nederland – Den Bosch

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Den Bosch.

‘s-Hertogenbosch, de stad die we tegenwoordig allemaal Den Bosch noemen, is een prachtige stad vol historische gebouwen, musea, trendy winkels, gemoedelijke cafés en restaurants. De warme sfeer heet u welkom en nodigt u uit om de stad verder te verkennen. Wandel of fiets met een ervaren gids langs de hotspots of vaar met een boot door de eeuwenoude grachten. Den Bosch biedt de perfecte mix van sfeer, cultuur, historie en hippe hotspots.

Waar de stad misschien nog wel het meest om bekend staat? De lekkerste Bossche Bol uiteraard! Waag het dan ook niet de stad te verlaten zonder deze traditionele lekkernij geproefd te hebben!

Excursiemogelijkheden.

Den Bosch verkennen te voet, per fiets of per boot
Ga met een gids op pad en wandel of fiets langs de leukste hotspots van de stad. De stad zit boordevol monumenten, moderne kunst en middeleeuwse panden. Wilt u de stad liever vanaf het water verkennen? Dat kan met een super leuke boottocht over de Binnendieze.

Bezoek de Sint-janskathedraal
Het hoogtepunt van de Brabantse gotiek: de rijk versierde bekende kerk is te hét historische hoogtepunt van de stad. Het bouwwerk is volledig uniek in Nederland en is vooral te herkennen aan de ornamenten zoals de dubbele luchtbogen met de 96 luchtboog figuren. Zeker een aanrader om ook van binnen te bekijken of beklim de toren en bekijk Den Bosch van bovenaf.

Workshop Bossche bollen maken
Kiest u voor ’s-Hertogenbosch dan hoort daar natuurlijk de Bossche Bol bij! U ervaart deze typische lekkernij van de stad natuurlijk het beste door hem niet alleen te eten, maar ook nog eens zelf te bereiden! De workshop begint met een korte quiz en vervolgens mag u zelf aan de slag met room en chocolade.

GPS Tocht, het verrassend onverwachte uitje
Een City GPS tocht geeft je een originele, nieuwe kijk op een stad. Dus geen standaard bedrijfsuitje of stadstocht. In plaats van simpelweg een route te volgen, ga je nu juist zelf de route ontdekken met je team. Gelukkig krijg je hulp van bovenaf: een GPS-navigatiesysteem leidt jouw team langs allerlei leuke bezienswaardigheden. En die zijn weer gekoppeld aan een serie foto’s en verschillende opdrachten en puzzels. Aan jou en je team om de route tot een goed einde te brengen.
Wat heb je nodig voor de City GPS tocht ?

De satellieten zijn je gunstig gestemd tijdens de City GPS tocht. Gewapend met een GPS en jouw richtingsgevoel ontpop je jezelf tot een geduchte ‘city-explorer’.
Elk team krijgt de volgende speluitrusting mee:
– GPS
– Handboek
– Een lijst met locatie foto’s
– Dossiers met puzzels en kennisvragen

Wat staat je te wachten tijdens de City GPS-tocht ?
Uiteraard ga je niet zomaar op pad. Na een relaxt ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris, krijg je een uitgebreide speluitleg zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie. Dan begint het echte werk en ga je met je team de route samenstellen om de stad te verkennen met de GPS. Gedurende de route krijg je vragen op je afgevuurd en al speurend verzamel je punten. De locaties liggen door het hele stadscentrum verspreid. Hoe meer locaties je spot, hoe meer punten je verdient met jouw team. Aan het eind van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een kop koffie, thee of glaasje fris wordt de uitslag berekend en de winnaars bepaald.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.