Groepsreis – Frankrijk – Parijs

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Parijs.

Kies voor de Parijs groepsreis en laat je betoveren in de stad van de liefde en kunst. Gelegen aan de oevers van de Seine, is deze schitterende metropool een tijdloze bestemming die haar bezoekers betovert met een unieke mix van geschiedenis, cultuur en romantiek. Terwijl je door de geplaveide straten wandelt, omgeven door majestueuze architectuur en sprankelende lichtjes, zul je jezelf onderdompelen in de sfeer van een stad die bekend staat om haar ongeëvenaarde charme.

Excursiemogelijkheden.

Bezoek Versailles
Versailles ligt op 20 km afstand vanaf het centrum van Parijs. Het is één van de populairste bezienswaardigheden van Frankrijk. Wandel door de uitgestrekte koninklijke tuinen, bekijk jezelf in de 357 spiegels van de glinsterende Spiegelzaal en kom meer te weten over de monarchale geschiedenis van Frankrijk tijdens dit bezoek aan het Paleis van Versailles.

Maak een boottocht over de Seine
Geen Parijs zonder de Seine. De mythische rivier die zich een weg door Parijs meandert, leent zich uitstekend voor een romantisch boottochtje. Het is een van de populairste activiteiten die je in Parijs kan doen. Vanop het water zie je de beroemdste bezienswaardigheden van de stad voorbij glijden. Een magische ervaring die je niet mag missen!

Volg een kookworkshop
Wie Frankrijk zegt, zegt ook stokbrood, gebakjes en pain au chocolat. Wil je leren hoe je die culinaire specialiteiten zelf kan maken? Je brengt 2 uur achter de schermen van een echte Franse bakkerij in Parijs door en leert hoe je een perfect stokbrood bakt.

Fietstour door Parijs
Wil je de bekendste bezienswaardigheden mooi verlicht zien? Dan raden we je deze fietstour van drie uur aan. Je fietst onder begeleiding van een gids langs de beroemdste bouwwerken in de hoofdstad en krijgt een leuke uitleg onderweg.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.