Groepsreis – Duitsland – Trier

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Trier.

De oudste stad van Duitsland is gelegen in een verwijding van het Moezeldal, omringd door de heuvels van de Eifel en de Hünsruck. Trier trekt jaarlijks veel bezoekers en niet alleen vanwege de vele bouwwerken uit de Romeinse tijd, maar ook omwille van beschermende monumenten, vroegchristelijke heiligdommen en kunstschatten uit de klassieke oudheid. Veel monumenten staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Een indrukwekkende geschiedenis gaat hier hand en hand met een eigentijds heden. Voor de shoppers is er een groot en gezellig winkelaanbod. Voor een pauze tussen de activiteiten door, is het goed toeven in één van de vele cafés, bistro’s en lunchrooms die Trier rijk is. Uiteraard is de invloed van de Moezelwijnen ook in Trier merkbaar. Naast proeflokalen en wijnkelders kent de stad veel goede restaurants waar u tijdens een Trier groepsreis kunt genieten van regionale wijnen in combinatie met culinaire hoogstandjes.

Excursiemogelijkheden.

Bezoek de Porta Nigra
Het meest bekende monument in Trier is de Porta Nigra (Zwarte Poort in het Latijn), stammend uit de Romeinse tijd. De poort is gebouwd uit zandsteenblokken en heeft geen voegen. Door verwering en roetafzetting zijn de blokken, welke in den beginne licht waren, zwart gekleurd.

Bier- of wijnproeverij
Met de ligging van Trier in de Moezel leent de stap zich perfect om een uitstapje te maken naar een wijnhuis of een bierbrouwer. Na een rondleiding op het terrein, kunt u uiteraard genieten van een kleine proeverij. Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u graag een specifiek wijnhuis of een speciale brouwerij bezoeken? Dan gaan we daarmee voor u aan de slag!

Kerstmarkt
Vanaf medio/eind november wordt Trier een grote kerstmarkt: de Trierer Weihnachts Markt. In de 95 houten kramen vindt u een groots aanbod aan kerstartikelen, houten speelgoed, kaarsen, glaswerk en andere kerstcadeaus. Uitgewinkeld en even bijkomen? Dan kunt u genieten van een glaasje warme wijn met een braadworst.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.