Groepsreis – Duitsland – Koblenz

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Koblenz

Gelegen tussen een bosrijke omgeving vol met prachtige kastelen, vinden we de Duitse stad Koblenz. Bij de Deutsche Eck komen de rivieren de Rijn en de Moezel samen en door het vele water rondom de stad, is hier een groots aanbod aan boottochten en andere wateractiviteiten. De stad biedt vele horecagelegenheden, waar u kunt genieten van een biertje of wijntje tijdens uw Koblenz groepsreis. Verder staat de regio bekend om zijn vele wijngaarden, waar u kunt genieten van een wijnproeverij of een rondleiding op het landgoed. Ontdek onder leiding van een gids het imposante Fort Ehrenbreitstein of bezoek met uw gezelschap een van de vele kastelen in de regio.

Excursiemogelijkheden

Bezoek aan Ehrenbreitstein Fort
Ontdek het grootste en imposante fort op eigen gelegenheid of onder leiding van een van de gidsen. Tip: de Engelstalige acteur/gids David Davis neemt u op humoristische wijze mee op een reis terug in de tijd en leert u over de ins en outs van het fort.

Romanticum
In dit interactieve museum, geopend in 2013, leert u meer over de omgeving en het ontstaan van Koblenz. Door het interactieve aspect is iedereen in staat om op eigen manier meer over de regio te ontdekken, onder andere aan de hand van spellen en video’s. Op uw toegangskaart kunt u de informatie downloaden, zodat u thuis nog eens rustig kunt nalezen wat u allemaal gezien heeft.

Boottocht
Gelegen aan één van de belangrijkste rivieren van Duitsland, de Rijn en de zijrivier de Moesel, bezit de stad een groots aanbod aan boottochten. Vraag naar de mogelijkheden om te lunchen, borrelen of dineren op het water, terwijl u geniet van de bosrijke omgeving en al het prachtige in de regio.

Rit met df kabelbaan
Ga de hoogte in met de Seilbahn te Koblenz. Vanaf de Deutsches Eck geniet u van een ritje met de kabelbaan, welke u bij het Ehrenbreitstein Fort brengt. Bij helder weer kunt u tot ver buiten de stad kijken.

Voorwaarden.

  • Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;
  • Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;
  • We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;
  • Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;
  • Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);
  • Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;
  • Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan